Mila Kunis i Ešton Kučer: Kriza u vezi?

0
Po navodima svetskih medija, jedan od najpoznatijih holivudskih parova prolaze kroz veliki test u vezi. Navodno, Eštona tište dve stvari: nemogućnost da se sa Milom dogovori oko zasnivanja porodice i ljubomora na kolegu Čeninga Tejtuma, sa kojim je Mila bila v
Mila Kunis, Ešton Kučer, foto: Getty
Mila Kunis, Ešton Kučer, foto: Getty

Iako je izgledalo da su Ešton i Mila veoma zaljubljeni, izgleda da ni u jednoj vezi ne može ići sve kao podmazano. Umesto da se raduju planiranju venčanja, Ešton već pravi problem Mili. Naime, dok Ešton očajnički želi da postane otac, Mila želi odložiti majčinstvo bar još neku godinu.

- Mila se želi posvetiti karijeri, pa zbog toga još nije spremna da se oproba u ulozi roditelja. Sa druge strane, Ešton žarko želi potomke, te je to razlog njihovih stalnih svađa. Plašim se da ova situacija neće imati dobar kraj – izjavio je neimenovani izvor blizak paru.

Međutim, nije to jedina stvar koja smeta Eštonu. Naime, mladi glumac je ljubomoran na svog kolegu Čeninga Tejtuma, sa kojim je njegova devojka jako bliska. Mili, kojoj je verovatno prekipelo od silnih svađa sa Eštonom, zapretila mu je da će ga ostaviti, ukoliko se ne sredi.

makonda-tracker