Željko Joksimović: Vrela noć u Primoštenu

1
Uprkos vremenskim nepogodama tokom dana u Hrvatskoj, dugo planirani nastup Željka Joksimovića u popularnoj Aurori u Primoštenu sinoć je protekao bez kiše, a temperatura je rasla tokom noći sa svakom novom izvedenom pesmom popularnog umetnika u našem regionu.
Željko Joksimović, Foto: Minacord
Željko Joksimović, Foto: Minacord

Više od 4000 posetilaca, većinom ženskog pola, nestrpljivo je čekalo da Željko Joksimović počne nastup pred publikom pristiglom mahom iz Splita koja, podsećamo, već dugo i sa nestrpljenjem očekuje njegov koncert. Atmosfera je očekivano bila fantastična, hitovi Joksimovića zajedno sa raspoloženom publikom opuštenom kraj mora, učinili su da i ovaj koncert ostane dugo u pamćenju prisutnima.

Samo za prvu priliku u klubu Aurora postavljena je velika bina, rasveta i led ekran koji su došli pravo iz Beograda, a u organizaciji i režiji produkcije Minacord. Posle premijere na velikom koncertu u Bijeljini pre samo dva dana, Željko Joksimović je ponovo nastupao na svom razglasu, KV2 VHD, koji predstavlja poslednju reč tehnologije i time najavio buduću praksu nastupa sa kompletnom tehnikom iz sopstvene produkcije.

makonda-tracker