Martina Hingis: Kraj braka zbog dvostruke prevare

0
Slavnu teniserku Martinu Hingis bivši suprug Tibolt Hatin okarakterisao je kao nemoralnu osobu nakon što je otkrio da ga je ona nekoliko puta prevarila, a jednom ju je čak zatekao u sobi sa drugim muškarcem
Martina Hingis i Tibolt Hatin, foto: Guliver
Martina Hingis i Tibolt Hatin, foto: Guliver

 

Taman kada je poželela da se nakon penzionisanja ponovo vrati na teren, teniserka Martina Hingis (32) našla se u centru skandala. Naime, kako se spekuliše, njen sada već bivši suprug, francuski džokej Tibolt Hatin (30), otkrio je javnosti da ova sportistkinja ne može da se obuzda kada je reč o preljubama i da ga je do sada čak dva puta prevarila. Tibolt je imao samo dvadeset šest godina kada su se 2010. venčali u Sen Tropeu. Maštao je da će sa teniserkom imati blistavu budućnost, ali je nakon samo nekoliko godina shvatio kako Martinina ljubav prema njemu i nije toliko snažna pa je odlučio da sa javnošću podeli svoju bol.

- Godinu dana nakon venčanja hteo sam da je iznenadim u Njujorku. Došao sam u hotel, ali kada sam ušao u sobu, ona nije bila sama. Martina očigledno ima neko čudno shvatanje vernosti i čisto sumnjam da je postojao neki njen dečko koga nije prevarila - rekao je revoltirano Tibolt koji je pružao svesrdnu podršku svojoj ženi i 2011. godine kada je ona optužena da je tokom turnira u Londonu koristila kokain.

Revoltiran ponašanjem svoje supruge, dok tabloidi šire glasine o tome da su se njih dvoje rastali početkom ove godine, Tibolt je priznao kako je još jednom bio svedok Martinine prevare. Naime, ona mu je, kako se spekuliše, početkom godine priznala da je počinila preljubu preko koje on tada nije mogao da pređe. Tugu i bol trpeo je u sebi, sve dok prošle nedelje nije otvorio dušu švajcarskim novinarima. Možda ga je na sve to nateralo njeno pojavljivanje sa drugim muškarcem jer je u maju uslikana sa španskim teniserom Dejvidom Tasosom Losom na francuskom Rolan Garosu. Kasnije se pisalo kako su boravili u Parizu u istoj sobi, a preko te prevare Tibolt očigledno nije mogao da pređe i odlučio je da stavi tačku na njihov brak.

Martina se još nije oglasila povodom ovih optužbi, a pre Tibolta, između ostalog, bila je u vezi sa fudbalerom Solom Kembelom i teniserom Radekom Štepanekom. U međuvremenu, teniserka koja je tokom karijere osvojila pet grend slemova, na turniru u Kaliforniji trebalo bi da učestvuje u konkurenciji parova.

Piše: Ksenija Konić

 

makonda-tracker