Vanja Udovičić: Negirati glupost još veća je glupost

0
Neposredno pred put u Barselonu, gde je u periodu od 19. jula do 4. avgusta održano Svetsko prvenstvo u vaterpolu, kapitena našeg vaterpolo tima i osvedočenog zavodnika Vanju Udovičića prate priče da je uplovio u strasnu romansu sa manekenkom Sofijom Miloševi
Vanja Udovičić, foto: Vladimir Šporčić
Vanja Udovičić, foto: Vladimir Šporčić

Pred odlazak na Svetsko prvenstvo u vaterpolu, naš najbolji igrač i kapiten reprezentacije, markantni Vanja Udovičić (30), bio je isključivo usredsređen na treninge, a slobodan dan nakon osvojenog Kupa četiri nacije proveo je u društvu porodice i prijatelja. Iste večeri viđen je u društvu atraktivne manekenke Sofije Milošević s kojom je srdačno ćaskao u prestoničkom restoranu Šeher na Senjaku. Upućeni izvori s lica mesta tvrde da njihovo ponašanje nije ukazivalo na to da je reč o novoj estradno-sportskoj  romansi, ali bila je primetna manekenkina oduševljenost poznatim vaterpolistom.

Kako saznajemo, njihovo poznanstvo traje godinu dana i započeto je znatno kasnije u odnosu na period Sofijinog raskida sa menadžerom Filipom Živojinovićem, sinom nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića. Od tada zgodna brineta, lice agencije Model Scouting Office, i jedan od naših najuspešnijih sportista, svoj odnos baziraju na srdačnom poznanstvu, ali među njima nema nikakvih dubljih osećanja. Stupili su u kontakt još prošle jeseni, a priroda njihovog druženja nema karakteristike ljubavnog odnosa.

- Demantovati glupost za mene je još veća glupost – ponovio nam je Vanja svoje čuveno geslo na temu spekulacija o njegovom ljubavnom životu, ovoga puta upitan da prokomentariše odnos sa Miloševićevom.

 

 

Piše: Nikola Rumenić

 

 

 

 

makonda-tracker