Marijana Mićić: Ljubav na radnom mestu

0
Voditeljka Marijana Mićić mirnu emotivnu luku pronašla je u svom poslovnom okruženju kada je tokom rada na poslednjem serijalu rijalitija VIP Veliki brat između nje i njenog kolege, producenta Miloša Marjanovića, buknula romansa

Šarmantna voditeljka Marijana Mićić (30) prvi put je prekršila nepisano pravilo u poslovnom svetu da ne treba mešati emocije i posao. Međutim, sam naziv firme za koju radi ukazuje na to da u maloj poslovnoj zajednici Emotion ništa nije zabranjeno, emocije vrcaju na sve strane, a ljubav ponekad i konstruktivno deluje na zaposlene. Tako već skoro godinu dana Marijanin direktor Goran Stamenković (42) uživa u obnovljenoj romansi sa voditeljkom Katarinom Šišmanović (30), ali poslednjih meseci glavna tema među zaposlenima jeste Marijanina veza sa producentom Milošem Marjanovićem (29) koji je povremeno zadužen i za rad u Emotionovom IT sektoru. Ovaj svestrani televizijski znalac svojevremeno nije imao ambicija da se oproba u medijskim poslovima pa je tako marljivo studirao i završio Filološki fakultet, a vezu sa Marijanom otpočeo je rasterećen svih emotivnih stega tokom trajanja poslednjeg serijala VIP Velikog brata. Novopečeni par poznaje se od početka marta, ali odvažni Miloš koji se tada i zaposlio u Emotionu, tek nakon dva meseca poznanstva počeo je da osvaja srce lepe voditeljke koja mu je pre toga slala otrovne ljubavne strelice. U tom periodu, Mićićeva je dugo samovala pa je obostrano romantično udvaranje, prožeto ustaljenom poslovnom komunikacijom na koju su bili upućeni tokom rada na Velikom bratu, rezultiralo strasnom ljubavnom vezom. Nakon višemesečnog skrivanja, njih dvoje nedavno su imali svoju premijeru kao par na venčanju bivše koleginice, atraktivne voditeljke Katarine Vučetić, gde pred prisutnima nisu uspeli da sakriju emotivnu bliskost. Nežni pogledi odali su da među njima postoje čvrste emocije uobličene u stabilnu romansu.

- Jedan bivši dečko rekao mi je da bajke ne postoje. Koliko je samo pogrešio – kroz osmeh nam je rekla zgodna brineta koja će sa voljenim uskoro otputovati na zajednički odmor. Za to vreme, u njihovoj matičnoj kući za jesenju šemu spremaju se novi televizijski projekti. Još je neizvesno u kojem će tačno učestvovati Marijana, ali ova lepa dama odavno neguje običaj da ne guši često gledaoce svojim prisustvom, već brižljivo prihvata samo odabrane TV formate. Tako smo je u prošloj televizijskoj sezoni gledali u dvema emisijama na TV B92: Dnevni magazin i VIP Veliki brat koji joj je na indirektan način doneo i novu ljubav ispunjenu snažnim emocijama.

SVE LJUBAVI U EMOTIONU

Marijanina veza sa Milošem nije prva javna romansa u producentskoj kući Emotion, čiji direktor Goran Stamenković iz veze sa voditeljkom bez trenutnog angažmana Anom Mihajlovski – Grubin ima ćerkicu Ivu. Anino mesto u Goranovom srcu zamenila je zgodna domaćica emisije Sve za ljubav, apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka Katarina Šišmanović s kojom se trenutno zabavlja.

I voditeljska zvezda Gradskog radija, Dušica Miljuš, u braku je sa nekadašnjim kolegom iz Emotiona Aleksandrom Miljušem. Stupce domaće štampe punila je i romansa bivše voditeljke ove kuće Irine Radović i nekadašnjeg učesnika rijalitija Veliki brat Save Radovića s kojim ima ćerku Iskru. Dok je svojevremeno sa Milanom Kalinićem vodila emisiju Sve za ljubav, Sanja Marinković je čoveka svog života prepoznala u montažeru Aleksandru Uhrinu s kojim ima sina Strahinju.

makonda-tracker