Andrej Atijas i Gagi Đogani: Fizičkim obračunom u odbranu časti

0
Incident koji se nedavno dogodio između bivšeg i sadašnjeg supruga pevačice Anabele Atijas, ima i drugu verziju priče u odnosu na onu koju je medijima ispričao Gagi Đogani o tome kako je i zašto Andrej Atijas nasrnuo na njega
Gagi Đogani, foto: Luka Šarac
Gagi Đogani, foto: Luka Šarac

Filmska saga o životu pevačice Anabele Atijas (38) nastavlja se novim zapletom iz njenog porodičnog života. Ovoga puta glavni akteri su njen nekadašnji i aktuelni suprug. Frontmen grupe Funky G, Gazmen - Gagi Đogani (41), telefonom je isprovocirao sadašnjeg izabranika njegove bivše drage, sarajevskog biznismena Andreja Atijasa (26) na fizički sukob koji se proteklog vikenda dogodio u Rakovici. Atijas je, naime, čuo da će Gagi gostovati u emisiji Skandalozno na TV Happy gde je trebalo da iznese niz detalja o svojoj bivšoj supruzi, što je Andrej poželeo da spreči. Gagi ga je, međutim, pozvao na dvoboj na koji je Atijas pristao u želji da verbalno reše nesporazum. Ipak, prema Gagijevom stanu u Rakovici krenuo je u društvu četvorice drugara kako bi se eventualno obezbedio u slučaju da mu je Gazmen napravio zasedu. Kada je stigao na zakazano mesto, Atijas je, kako tvrde izvori bliski njemu, poručio Gagiju: Nemoj da mi pominješ ženu, na šta je Gagi uzvratio: Slušaj me mali, pljuvaću svoju bivšu kad god budem hteo. Gagi je potom pokušao da udari Andreja, ali ga je promašio, na šta je Atijas uzvratio udarcem u predelu pluća.

Prema rečima pojedinih aktera ovog nemilog događaja, usledio je sukob u vidu bokserskog meča jedan na jedan. Za to vreme, sukob je raspirivala Gagijeva devojka Milena koja je sedela u autu, smejala se i navijala. Izvori bliski porodici Đogani tvrde da se Gagi pre tri meseca na istom mestu sukobio sa svojom devojkom pred mlađom ćerkom Ninom, što je devojčicu veoma potreslo i od tada boravi kod majke Anabele. Za vreme fizičkog incidenta između njenog bivšeg i sadašnjeg muža, Anabela je boravila u Beogradu gde je prvi put dovela ćerkicu Blankicu. Njena i Gagijeva starija ćerka Luna izuzetno je zamerila svom ocu što je priču o tuči sa Atijasom objavio u medijima, za koje je izneo svoju verziju priče.

- Čim je izašao iz automobila, videlo se da je bio pod gasom i  kontuzovan. Počeo je da mi preti, a mojoj devojci je rekao: J****e te crnci! Gu**će te svi! Zatim je skinuo majicu i rekao mi: Hajde da se bijemo, što ja nisam hteo, već sam imao nameru da sve rešimo kao ljudi. Atijas me je udario u grudi, što me je jako zabolelo, a kada sam pao na zemlju, dva puta me je udario u glavu. Tražio sam mu  dokaz da sam ikada pljuvao Anabelu i njega, a on taj dokaz, naravno, nije imao – izneo je Gazmen za dnevni list Alo svoju verziju incidenta koji Atijas nije želeo da komentariše. 

 

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker