Goca Tržan: Znam ko mi mami uzdahe

0
Dok je na plaži letovališta Kemer u Turskoj razmenjivala strasne poljupce sa svojim dečkom Radomirom Novakovićem, pevačica Goca Tržan rekla je da joj nikada nije bilo lepo kao sada jer kraj sebe ima mlađeg i poželjnog muškarca
Goca Tržan, foto: Story press
Goca Tržan, foto: Story press

Iako je 8. jula napunila trideset devet godina, pop pevačica Goca Tržan konačno je zadovoljna sobom i svojim životom. Posle skoro dve decenije pevačke karijere, ali i brojnih turbulencija u privatnom životu koje su je samo ojačale, ne krije da joj prija dvogodišnja veza sa Radomirom-Rašom Novakovićem (25), bubnjarom iz njenog benda, ali ističe da prvo mesto u svom srcu čuva za ćerku Lenu (6) koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem. Nedavno se puna energije vratila sa jedanaestodnevnog letovanja iz turskog letovališta Kemer gde je boravila u hotelu Rixos Sungate i uživala sa svojom mezimicom, ali i romantičnim trenucima sa emotivnim partnerom.

- U ovim godinama ne ostavljam mogućnost da na letovanju otkrijem nešto novo o svom partneru. To je normalno kada si u dvadesetim, a u mojim godinama prvo naučiš kako da izbegneš da te neko ne iznervira na odmoru, tako da sa sobom nikada ne bih vodila osobu koja me iritira na bilo koji način i s kojom mi nije lepo. Vrlo dobro sam istražila opcije, od toga koji mi hotel odgovara do osoba koje će biti  u društvu sa mnom i Lenom. Zbog toga nije bilo nikakvih neprijatnih iznenađenja, već naprotiv, a Lena i Raša zaista su se lepo uklopili. Sve je došlo na svoje, nemam nikakvih problema ili dilema što se toga tiče. Ne razmišljam koliko će to potrajati, već uživam u ovom trenutku – ističe Goca koja na pitanje da li je Raša svojim izvajanim telom mamio ženske uzdahe na plaži, odgovara kroz smeh:

- Nisam to primećivala jer znam ko meni mami uzdahe. Ja inače nisam ljubomorna osoba koja mnogo obraća pažnju na to šta drugi ljudi misle i kako reaguju. Volim da vidim lepe muškarce i žene i ne ustručavam se da se okrenem za njima. Naravno, isto tako drago mi je da pored sebe imam nekog ko je zgodan i naočit. Tu nema ništa loše – duhovito kaže pop pevačica koja dodaje da ne razmišlja o prinovi.

- Iskreno, stvarno bih želela da dobijem još jedno dete, ali u ovom trenutku to je iz mnogo razloga stvarno nemoguće. Ne znam odakle medijima informacija da sam u drugom stanju, ali OK, odavno sam naučila da o svom životu znam mnogo manje nego novinari. Zato se nisam preterano uzbuđivala – navodi temperamentna plavuša koja priznaje da se odlično oseća u svojim godinama.

- Nije mi žao što sam sve starija jer se osećam zaista sjajno. Jedan život imaš i moraš maksimalno da ga iskoristiš. Zato se stvarno trudim da mi svaki dan bude sve lepši, hoću da putujem, radim na sebi i svom detetu... Nikada se bolje nisam osećala nego sada. Svaka godina nosi nešto novo, ali meni su ove mnogo donele, na prvom mestu zrelost i ljubav, kao i upoznavanje same sebe, što je izuzetno važno. Konačno sam mirna sama sa sobom, znam šta hoću, a najbolje znam šta neću. Da budem iskrena, drago mi je što sam zdrava jer vidim da je zdravlje najskuplje i najtraženije – priča Goca koja pomalo sa setom gleda na ćerkino odrastanje.

- Malo mi je žao što Lena tako brzo odrasta, ali s druge strane i nije jer želim da bude srećna i uživa u svom detinjstvu. Ona sada sve kapira i mnogo je lakše nego kada je bila mlađa. Već tri godine ima simpatiju i to je jedna ozbiljna veza - ona je na mamu. (Smeh) Drago mi je što je zaljubljena i voli svoje drugare – priča ponosna mama koja je na letovanju ispunila svoju davnašnju želju.

- Plivanje sa delfinima jedno je od najlepših iskustava u mom životu jer su oni božanstvena bića i bila sam rešena da to ispunim sebi i ćerki koliko god da košta – završava pevačica koju čeka snimanje novog singla.

Piše: Jelena Kulović

 

makonda-tracker