Ešton Kučer je tehno frik

0
Tridesetpetogodišnji glumac koji će glumiti u biografskom filmu o Stivu Jobu, deli isti entuzijazam za kompjutere sa osnivačem Apple-a.
Ešton Kučer, foto: BANG
Ešton Kučer, foto: BANG

Režiser filma Jobs, Džošua Majkl Stern izjavio je za magazin Wall Street kako je saradnja sa Eštonom veoma lako tekla upravo zbog brojnih činjenica o tehnologiji, koje je Ešton već znao.

- On je poznavao sve što je bilo potrebno da se zna o tehnologiji, čak i istorijski. Sećam se da sam jednom došao na postavljeni set na kome se nalazio kompjuterski procesor i da ga je Ešton potom sklonio rekavši da ovakav tip procesora nije izmišljen u to vreme – rekao je Džošua.

Sa druge strane Ešton je priznao publici da možda nije uspeo da u nekim delovima iznese pravu interprataciju karaktera Stiva Džobsa.

- Ljudi će verovatno komentarisati da neke stvari nisam uspeo da dobro odglumim. Ali ja tvrdim da postoji toliko različitih perspektiva iz kojih se može posmatrati život ovog naučnika. Ja osećam veliku odgovornost da predstavim njegov život i delo najbolje što mogu, a videćemo da li sam u tome uspeo – izjavio je Ešton.

 

makonda-tracker