Marijana Mateus: Posao i zadovoljstvo pod suncem Sen Tropea

2
Haljine dizajnerke Marijane Mateus odavno se mogu naći i van granica naše zemlje, a od ovog leta dostupne su i u ekskluzivnom butiku Swan's u francuskom letovalištu Sen Trope gde se ova harizmatična dama već nekoliko nedelja odmara sa prijaetljicama I dec
Marijana Mateus
Marijana Mateus

Kreacije  naše dizajnerke Marijane Mateus sada su dostupne i pripadnicima svetskog džet-seta koji sve češće uživaju u ovom prestižnom letovalištu. 

Umesto odmora, poznata kreatorka leto provodi u planiranju novih poslovnih izazova, tako da se pored jedinstvenih haljina koje se od skoro mogu poručiti isključivo u njenom beogradskom studiju u Nušićevoj ulici, Marijana bavi i industrijskim dizajnom sa svojom firmom Lux Uniforms.

- Nakon velikog uspeha koji sam postigla sa svojim haljinama i brendom Marijana Class, logičan nastavak je širenje proizvodnje i na industrijski dizajn. Sa firmom Lux Uniforms, već nekoliko meseci radim na velikim projektima, i zaista sam zadovoljna kako se do sada sve odvija - kaže Marijana za Story.rs.

Društvo u Sen Tropeu u kom je spojila posao i zadovoljstvo, prave joj brojne prijateljice ali i deca. Plavokosa dama planira i odmor sa dečkom Patrikom, ali na drugoj destinaciji.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker