Turska policija uhapsila Ezela zbog droge

0
Istanbulska policija trenutno vrši veliku akciju suzbijanja trgovine drogom, gde je tokom racija u većim gradovima u Turskoj uhapšeno nekoliko turskih glumaca.
Ezel, foto: Promo
Ezel, foto: Promo

U akciji istanbulske policije zbog droge je u Ankari uhapšen je glumac Kenan Imirzalioglu, na našim prostorima poznatiji kao Ezel. Turska policija trenutno vrši veliku akciju suzbijanja trgovine narkoticima, a racije su izvršili u Istanbulu, Ankari, Bodrumu i Kušadasiju.

U raciji, u kojoj je uhapšen i Ezel, lišeno je slobode još tridesetak osoba, a među njima i još nekoliko turskih glumaca.

Turska policija već osam meseci priprema akciju te su prisluškivali telefone brojnih dilera povezanih s poznatim osobama. Objavljen je i način na koji su dileri radili - dobili bi poziv s imenom poznate osobe, čije bi ime često izmenili, drogom koja se naručuje i mestom dostave. Dileri bi tada s robom dolazili na dogovorenu adresu i obavljali primopredaju.

Osim pojedinačnih dostava, dileri su često snabdevali i velike zabave poznatih ličnosti. Prema izveštajima turske policije, najčešće su se vršile dostave kokaina, marihuana, kao i nekih lekova.

makonda-tracker