Željko Samardžić: Od mora do jezera

0
Nakon održanih koncerata na moru Željko Samardžić je održao i nastup na trgu u Prislonici kod Čačka i nastavio put Ohrida gde je nastupio u najvećem klubu na otvorenom u Makedoniji, Kadmo.
Željko Samardžić, Foto: Story press
Željko Samardžić, Foto: Story press

Za pomenuti nastup u sredu 31. jula tražila se karta više, jer je koncert bio rasprodat, tako da je 4.000 ljudi imalo priliku da uživa u Željkovom dvosatnom koncertu! Klub se nalazi uz samo jezero, a bina je bila postavljena u jezeru, tako i oni koji nisu mogli da dođu do karata, a imali su čamce i brodove i bili snalažljivi mogli su koncert pratiti sa jezera i to potpuno besplatno.

Pored mnogobrojnih poznatih ličnosti iz javnog života Makedonije  koncertu je prisustvovao i najpoznatiji fudbalski i estradni menadžer Velibor Džarovski.

S obzirom da je Željko  stigao u Ohrid dan ranije, imao je vremena da svoju ekipu i ljubazne domaćine provoza katamaranom po Ohridskom jezeru. Inače, Samardžić već dugo godina ima svoj brod sa kojim krstari Bokokotorskim zalivom i Jadranskim morem, tako da je svoju veštinu upravljanja prikazao ovog puta, ali po jezeru.

Potom je usledio ručak u restoranu uz Ohridsku pastrmku, koja je specijalitet na  jezeru i na daleko je čuvena, kao i Makedonska vina. Nakon Ohrida Željka Samardžića očekuju nastupi u avgustu mesecu na trgovima u Strumici i Kamenici, zatim nastupi u Širokom Brijegu, Omišu, Zagrebu…

makonda-tracker