Milena Marić: Slatko iščekivanje dečaka

0
Neizvesnost koja obuzima buduće roditelje dok iščekuju prinovu, glumicu Milenu Marić i njenog supruga, politikologa Mladena Subašića, znatno je umanjena otkako su pre nekoliko dana saznali da će u novembru dobiti sina
Milena Marić i Mladen Subašić, Foto: Igor Čvoro
Milena Marić i Mladen Subašić, Foto: Igor Čvoro

Lepa glumica Milena Marić (31)  i njen suprug, diplomirani politikolog Mladen Subašić (28), saznali su pre nekoliko dana pol bebe koju će atraktivna Budvanka na svet doneti u novembru. Na jednom od poslednjih lekarskih pregleda, ovom paru saopšteno je da će im se na jesen iz kolevke smeškati dečak kojeg će glumica doneti na svet u jednom beogradskom porodilištu.

- Smatram da je isuviše rano za definitivne procene o tome kog će pola biti beba, ali nam je prvi lekarski izveštaj na ovu temu veoma simpatičan. Nisam od onih žena kojima je bitan pol bebe pa sam se najnormalnije suočila i sa saznanjem da ću verovatno postati mama dečaka. Imam rođenog brata Miloša, a i moj suprug Mladen odrastao je sa svojim mlađim bratom Dušanom, tako da nas izuzetno raduje muško pojačanje u dvema familijama - smeje se na početku razgovora za Story Milena kojoj se uveliko nazire stomačić budući da je trenutno u petom mesecu trudnoće.

- Sve savršeno funkcioniše i prilično sam aktivna trudnica. U prilog tome govori i činjenica da sam pre nekoliko nedelja s mužem doputovala u rodnu Budvu gde ćemo se odmarati tri meseca. Svakodnevno ustajemo rano i dobar deo dana provodimo na plaži. Naravno, čuvam se od jakog sunca i veoma mi prijaju topli morski talasi - kaže fatalna lepotica iz serije Budva na pjenu od mora koja se svakog utorka reprizira na TV Prva.

- Za nove poslovne projekte još je rano, ali trudnoća mi ne sputava kreativnost pa sam tako svu radnu energiju usmerila na izradu nove kolekcije nakita za telo. Reč je o takozvanom body chainu koji je odnedavno hit u svetu, a ja sam se na svoj način potrudila da dah originalnosti prenesem i u naš region, pa tako s ponosom ističem kako prodaja ide odlično, naročito u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici i Budvi gde je moj nakit pravi modni hit na plažama, a odlično pristaje i uz moj trudnički stomak - kaže uz široki osmeh Milena koja je sa suprugom nedavno boravila i na svadbenom putovanju po evropskim metropolama. Na mapi njihovog odmora našli su se Prag, Beč i glavni grad Mađarske - Budimpešta. U zemlji čardaša, tačnije u budimpeštanskom hotelu Ramada Aquaworld Resort, mladenci su proveli nekoliko dana, a na raspolaganju im je bio luksuzni apartman folk dive Svetlane - Cece Ražnatović koja im je kućna prijateljica.

- Zbog obaveza nismo imali mnogo vremena za medeni mesec, ali smo nedelju dana koji su nam bili na raspolaganju, maksimalno iskoristili. Nakon Beča i Praga, Budimpešta je došla kao šlag na torti. Oboje obožavamo termalnu vodu, pa smo dobar deo dana provodili u bazenima. Telefoni su nam bili isključeni, a jedine obaveze koje smo imali, bili su odlasci na masaže, u aqua world i restorane. Dok je Mladen uživao u vodenim vratolomijama, ja sam degustirala mađarske specijalitete. Sada smo, međutim, na morskoj destinaciji, a i trudnoća je od tada odmakla pa se znatno manje zabavljamo. Pridružili su nam se i Mladenov brat Dušan zajedno sa svojom devojkom Jelenom - Lalom Volf i trudimo se da maksimalno iskoristimo blagodeti tekućeg leta - zaključuje Milena.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker