Sanja Jovićević i Branimir - Bane Popović: Ćerka kao kruna ljubavi

0
Šest meseci nakon svadbenog veselja, glumački par Sanja Jovićević i Branimir-Bane Popović dobili su još veći povod za slavlje kada je 11. jula na svet došla devojčica kojoj su zajedno dali ime Sofija
Sanja Jovićević, foto: Story press
Sanja Jovićević, foto: Story press

Od 11. jula, porodični dom glumačko-emotivnog para Sanje Jovićević (25) i Branimira-Baneta Popovića (46) na Cetinju ispunjen je dečjim osmehom. Naime, junakinja gledanog serijala Budva na pjenu od mora na svet je donela devojčicu kojoj je po zajedničkoj želji sa svojim partnerom dala ime Sofija. Mama i beba se od prvog susreta osećaju odlično, a ponosni tata u potpunosti se posvetio svojim najdražim damama trudeći se da im ispuni svaku želju. Otkako su pre više od dve godine otpočeli strasnu romansu, ovaj uspešni glumački tandem svim silama trudi se da svoju vezu, a sada i brak koji su sklopili tokom novogodišnjih praznika, sačuva daleko od očiju javnosti, ali ljubav i emocije koje gaje jedno prema drugom ipak ne mogu da sakriju.

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Sklopili smo dogovor da istupi koje imamo u javnosti ne tretiraju naš lični život - rekao je jednom prilikom Bane ostajući dosledan svom stavu da detalje ljubavi sa Sanjom čuva samo među svoja četiri zida.

Inače, mlada glumica vredno je radila nekoliko nedelja do porođaja, tako da je Sanja na vreme uspešno završila snimanje svojih scena u novoj sezoni serije Budva na pjenu od mora i ni u jednom trenutku nije se ponašala kao razmažena trudnica, ali i te kako joj je godila pažnja njenog dragog, kao i koleginica sa snimanja. Otkako su saznali da će dobiti ćerku, ponosni roditelji su u svom domu sve spremili za dolazak voljene naslednice. Slavlje povodom rođenja devojčice par je priredio u krugu najmilijih prijatelja i članova porodice, a skoro svi su bili jedinstveni u čestitkama poželevši malenoj Sofiji srećno detinjstvo i da ne čeka dugo na društvo brata ili sestre.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker