Biljana i Janko Tipsarević: Presrećni smo zbog roditeljstva

0
Bračni partneri Biljana i Janko Tipsarević za nepunih šest meseci prvi put će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi roditelja, a ovu vest sa svojim fanovima podelili su putem društvenih mreža
Biljana i Janko Tipsarević, foto: Miloš Nadaždin
Biljana i Janko Tipsarević, foto: Miloš Nadaždin

Supružnici Biljana i Janko Tipsarević čekaju prinovu i u januaru sledeće godine ostvariće se u najvažnijoj životnoj ulozi. Biljana i ja ćemo postati roditelji, potvrdio je Janko Tipsarević u ponedeljak, 15. jula, na svom zvaničnom Facebook profilu. Drugi srpski i šesnaesti reket svetu na ovaj način stavio je tačku na glasine koje su se proteklih dana stidljivo pojavljivale u srpskoj javnosti. Modna kreatorka Biljana (30) i Janko Tipsarević (29) venčali su se 4. jula 2010. godine posle pet godina zabavljanja, na romantičnoj svečanosti upriličenoj za 260 zvanica u klubu S u Jakovu. A da je ovako lepa vest bila očekivana, Tipsarevići su nagovestili u intervjuu za Story, krajem oktobra prošle godine. Odgovarajući na pitanje da li razmišljaju o proširenju porodice, Janko je rekao:

- Počeli smo intenzivno da razmišljamo o tome. Trenutno nam posao i karijera zaokupljaju dosta pažnje, ali svakako da će se i to promeniti. Da je roditeljstvo logičan sled događaja jednog od najlepših parova u svetu tenisa, nagovestila je u istom intervjuu i Biljana:

- Upoznali smo se kada smo imali 21 godinu, mnogo toga smo prošli i zajedno smo sazrevali. Bio je to dugačak put ispunjen raznim preprekama i novinama. Za to vreme dogodio se Jankov ulazak među 100 najboljih igrača, pa proboj u top 10. Ja sam završila fakultet, zaposlila se, venčali smo se... Dogodilo se mnogo promena. Uvek smo jedno drugom bili najveća podrška i oslonac, inspiracija i motivacija za budućnost – izjavila je tada Biljana, a u ekskluzivnom intervjuu za sledeći broj magazina Story koji će se u prodaji naći 26. jula, Biljana i Janko pričali su o emocijama koje su ih obuzele kada su saznali da će postati roditelji.


Piše: Moni Marković

 

makonda-tracker