Takmičenje #HappyContest na Belgrade Beer Fest-u

0
Beogradska kulturna mreža kao producent Belgrade Beer Festa, partner festivala Carlsberg Srbija i domaćin kampanje @NichimIzazvan ove godine organizuju novo takmičenje na festivalu, #BelgradeBeerFest #HappyContest.

#BelgradeBeerFest #HappyContest je društveno odgovorna kampanja čiji je cilj da se prikupe sredstva za one kojima je pomoć najpotrebnija. U okviru ove kampanje, za vreme Belgrade Beer Festa, od 14. do 18. avgusta na #BelgradeBeerFest #HappyContest štandu, u periodu od 18 do 20.30 sati, timovi sastavljeni od poznatih ličnosti takmičiće se u točenju i prodaji premium piva iz asortimana Carlsberg Srbija po promotivnoj ceni: Guinness, Budweiser Budwar, Erdinger i Grimbergen.

Tokom festivala, ukupno 16 timova čiji su kapiteni poznate ličnosti, aktivne na društvenim mrežama, boriće se da natoče što više piva i na taj način osvoje sredstva koja će biti usmerena u humanu svrhu ili humanitarni fond po njihovom izboru. Svakog dana takmičiće se po četiri tima, a pobednički timovi prva četiri dana, sastaće se u nedelju u finalu. Tim koji u nedelju natoči najviše piva odneće pobedu na #BelgradeBeerFest #HappyContest, i sav novac koji su ostali timovi tokom festivala prikupili sliće se u njihovu kasu. Članovi pobedničkog tima, kao i sredstva prikupljena za društveno odogovorni cilj koji su oni odabrali, biće predstavljeni posetiocima poslednjeg dana Belgrade Beer Festa na glavnoj bini festivala.

Kapiteni timova će pred Belgrade Beer Fest obavestiti javnost, medije i svoje fanove na društvenim mrežama o cilju za koji se bore.

Neke od javnih ličnosti koje će prodavati pivo na #BelgradeBeerFest #HappyContest štandu su: Inspektor Blaža, Rambo Amadeus, Đule Van Gogh, Aleksandar Jovanović (Sir Oliver), Branislav Trifunović, Sergej Trifunović, Tijana Dapčević, Ivan Zeljković, Ivana Peters, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Irina Radović, Slavko Beleslin, Željko Vasić, @NichimIzazvan, @Istok, @celava_ti_mama, @ignjat_se_zovem.

 

makonda-tracker