Milena Vučić i Nikola Burovac: Naš brak na note

1
I nakon šest meseci otkako su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, pop pevači Milena Vučić i Nikola Burovac žive kao novopečeni mladenci. Svaki dan počinju slatkim ritualom i maštaju o trenutku kada će ostvariti svoj najveći san i postati roditelji
Milena Vučić i Nikola Burovac, foto: Petar Đorđević
Milena Vučić i Nikola Burovac, foto: Petar Đorđević

Pre tačno dve godine, pop pevači Milena Vučić (26) i Nikola Burovac (30) počeli su da se zabavljaju, a potom i odlučili da svoju emotivnu vezu ozvaniče brakom. Od tog svečanog trenutka prošlo je šest meseci, pa oni danas ponosno kažu kako su jedno drugom najbolji prijatelji, ali i muzički saradnici. Svoju ljubav pretaču u stihove i note, što dodatno doprinosi tome da svakodnevno budu zajedno.

- Energije su nam identične, volimo iste stvari i zaista smo u svemu kao jedno, osim što je Nikola poput Petra Pana i sve bi voleo odmah, a ja stojim čvrsto na zemlji. To je detalj koji čini da zajedno ostvarimo idealan balans – kaže Milena koja, otkako je upoznala svog supruga, ne skida osmeh s lica. I svako jutro koje dele započinju isto – muzikom.

- Probudimo se i odmah pustimo novi album Bruna Marsa, a onda ustanemo i popijemo sok i kafu. To čini naš jutarnji ritual. A i kasnije, tokom celog dana, muzika je svuda oko nas – nastavlja Milena koja je odlučila da poverenje za svoj drugi album ukaže Nikoli koji je u međuvremenu postao i njen stručni savetnik kada je reč o izboru pesama.

- Numere na drugom album biće u skladu s mojom energijom, brze, temperamentne, nešto drugačije nego ranije. Reč je o novom elektro-pop-rok zvuku. Zaista osećam da će publika biti oduševljena. Naziv albuma je Gorim, kako će se zvati i prva pesma. Znači, bićemo zapaljeni od dobre muzike. (Smeh) Inače, Nikola i ja smo muzički duo koji sve radi zajedno. Komponovao je muziku za sve numere i bio muzički producent, dok sam ja napisala tekstove, pa mogu da kažem kako smo uložili mnogo ljubavi, znanja, energije i vremena – priča pevačica koja je šest meseci nakon venčanja oduševljena kako stvari funkcionišu u njihovoj bračnoj luci.

- Hvala bogu, ja sam srećna sam žena i verujem da je tako svakoj osobi koja pronađe svoju srodnu dušu, onoga ko je izuzetno voli, poštuje i brine o njoj. Muškarca koji joj je jednostavno i najbolji prijatelj. Često drugaricama kažem: Da sam znala kako je lepo u braku, udala bih se i ranije za Nikolu. Brak je svetinja za nas, volimo se i živimo život ispunjen ljubavlju i muzikom. Sanjala sam o ovome što imam i san mi se ostvario – kaže Milena.

Iako mnogi mladi parovi neretko upadaju u letargično ponašanje nakon venčanja, to nije slučaj i sa ovim muzičkim dvojcem.

- Nikola i ja smo veliki avanturisti. Volimo da sednemo u kola i krenemo, pa gde nas put odvede. Planiramo da uskoro ukrademo mesec dana za nas i obiđemo Veneciju, Barselonu, Valensiju... Gde nam bude najlepše, tu ćemo se najviše zadržati. (Smeh) Često i bez povoda negde otputujemo – nastavlja Milena koja će sa Nikolom prvu godišnjicu braka proslaviti 11. novembra, a kako je Burovac oduvek voleo da iznenađuje svoju dragu, pevačica se ni ovoga puta neće tome protiviti.

- Organizaciju proslave godišnjice braka prepustiću Nikoli. On će smisliti nešto lepo i originalno, tako da jedva čekam 11. novembar, dan kada je ujedno i moj rođendan. Zato od njega očekujem i dva poklona – s osmehom priča Milena i dodaje kako priželjkuje bebu.

- Sanjam o danu kada ću postati majka i znam da ću biti najbolja mama na svetu. (Smeh) Još uživamo jedno u drugom, priznajem, pomalo smo sebični, ali planove ostvarujemo lagano, korak po korak. Sigurno ću se ostvariti u toj ulozi u naredne dve ili tri godine – iskrena je pevačica.

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker