Katarina Vučetić: Devojačko noćno krstarenje Beogradom

0
Sedam dana uoči udaje za svog najboljeg prijatelja, voditeljka Katarina Vučetić zajedno sa drugaricama ludovala je u dobrom provodu, a devojačko veče ukrasile su i specijalno dizajnirane haljine koje su nosile simbolične poruke
foto: Stefan Koković, Milan Gordić
foto: Stefan Koković, Milan Gordić

Lepa voditeljka i dizajnerka Katarina Vučetić (30) poslednji vikend pred udaju provela je zajedno sa svojih jedanaest drugarica. Naime, ovaj mali ženski tim slavio je na nezaboravan i nesvakidašnji način devojačko veče poznate brinete koja se 14. jula svom najboljem prijatelju, a sada i  suprugu Darku Manojloviću (31) obećala na večnu ljubav. I bio je to zaista vikend za pamćenje. Više nego veselo subotnje veče bilo je epilog priprema koje su trajale nekoliko dana, pa dva dana uoči svadbe ona još prepričava utiske sa nezaboravnog ženskog provoda.

- Od trenutka kada sam počela da planiram venčanje, razmišljala sam i o tome kako bi trebalo da izgleda moje devojačko veče. Jedno je bilo sigurno, a to je da ću ga provesti okružena svojim prijateljicama i bez ijednog muškarca u našem društvu. (Smeh) Pošto nisam mogla da se odlučim u kojem lokalu bismo se okupile, rešila sam da odemo na više mesta, pa je to bilo jedno pravo malo noćno krstarenje Beogradom – opisuje buduća mlada koja nije štedela ideje kako bi noć u prestonici rezervisana za devojke izgledala savršeno.

- Da bismo se u potpunosti opustile i uživale u provodu, zakupile smo jedan beli kombi koji nas je vozio do raznih lokacija. Veče smo počele u klubu Pevac, a potom smo se preselile u jedan obližnji restoran gde smo večerale, a potom se zasladile tortom. Nakon što smo se okrepile, provod smo nastavile u klubu Republika, a na kraju veče nije moglo da prođe bez ludovanja na splavovima, pa smo lepo raspoložene i uz pesmu na Sindikatu dočekale zoru. A najviše smo se veselile i pomalo zaplakale uz Severinin hit Hej drugarice, moje prijateljice  – otkriva voditeljka.

I mada je veče po mnogo čemu bilo posebno, voditeljka je mislila i na najsitnije detalje. Ne samo da je ona imala posebno skrojenu haljinu za tu priliku, već su i njene drugarice bile odevene u skladu s tim.

- Veliku pomoć u čitavoj organizaciji devojačke večeri pružila mi je Marija, jedna od mojih najboljih prijateljica. Ona je bila idejni tvorac gotovo celog provoda, pa i toga da sve devojke nose crne suknje puf kroja i ciklama majice na kojima su odštampale originalne poruke upućene meni. Jednu od najinteresantnijih i najsmešnijih nosila je moja koleginica Marijana Mićić: Ladno si ga zaj**ala. Za mene je bila rezervisana kreacija bele boje, uz koju sam birala sandale sa visokim potpeticama. Koliko su moje gošće mislile na mene, govori i podatak da su mi u jednom trenutku ponudile i bele japanke kako bih udobno nastavila provod – kroz osmeh prepričava Katarina.

Mada je i tada iz sata u sat osećala samo zadovoljstvo, sada kada su od događaja ostale jedino fotografije, voditeljka još ne skida osmeh s lica.

- U jednom trenutku izlazeći iz kombija imala sam osećaj da sam na nekoj čudnoj ekskurziji i kao da ponovo sve imamo osamnaest godina. Odavno nisam celu noć provela igrajući i pevajući na sav glas, pa se ovom prilikom izvinjavam onima koji su možda u jednom trenutku morali da čuju naše pevanje. Deo večeri bio je rezervisan i za razmenu poklona, a ono što sam našla u kutijama i ispod satenskih mašnica, zauvek će ostati u mom ormanu – priča Katarina misleći na simbolične darove kakve samo drugarice jedna drugoj mogu da odaberu.

- I što je najvažnije, tada samo obećale jedna drugoj da ni u narednim godinama, kada budemo dobile decu i imale više obaveza, nećemo zaboraviti i zapostaviti jedna drugu. Obavezale smo se da ćemo naše drugarstvo čuvati i uvek imati vremena za neki zajednički provod – sigurna je Katarina.

- Darko ni u jednom trenutku nije negodovao niti se mešao u planiranje mog devojačkog provoda. I on je sa svojim drugarima proslavio poslednju nedelju momačkog života. Kada smo uspešno završili sve pripreme za venčanje, koristili smo svaki trenutak kako bismo se odmorili i prikupili energiju za taj važan dan. Želja nam je bila da našim prijateljima i porodicama priredimo nezaboravan provod – iskrena je Katarina.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker