Lepa Brena: Moj provod na ženski način

0
Folk diva Lepa Brena prenosi svoje nezaboravne utiske sa odmora na Azurnoj obali na kojoj se, ponajviše u Monte Karlu, provodila samo u društvu svojih prijateljica dok je njen suprug Slobodan Živojinović uživo pratio mečeve na teniskom turniru u Vimbldonu
Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva
Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva

U svojoj plodnoj karijeri folk diva Lepa Brena (52) mnogo je putovala, a svaki svoj turistički i poslovni obilazak određenog dela planete pretočila je u zanimljivo iskustvo. To joj je uvek uspevalo zahvaljujući činjenici da u datom trenutku ume odlično da odabere idealnu destinaciju za odmor pa joj ni najnoviji boravak na Azurnoj obali nije pružio ništa manje uzbudljivu svakodnevicu.

- Šta reći o Monte Karlu što do sada već nije rečeno? To je grad zabave, najluđih i najskupljih provoda, najlepših i najbržih automobila... Sve što navedem najskuplje je i najluđe baš ovde jer ovo je Monte Karlo - počinje kroz osmeh razgovor za Story slavna pevačica i nastavlja da iznosi zanimljive detalje sa putovanja.

- Ovo je destinacija gde, baš kao i u celoj državi Monako, nije sramota biti bezobrazno bogat. Naprotiv, to je normalno i poželjno! Zato u Monte Karlo dolaze bogataši iz celog sveta, a i ima stvarno šta da se vidi i doživi - puna je utisaka najveća zvezda bivše Jugoslavije koja je uprkos vrtoglavoj slavi na prostorima čitavog Balkana uspela da ostane skromna i normalna dama.

- Ovde možeš da vidiš glumce na ulici ili u restoranu, pevače, vozače Formule1, manekenke, ali i starlete željne slave i uspeha preko noći. Tu su i kockari, ali i foliranti tako da je svako veče zanimljivo. U ovom gradu živi se punih dvadeset četiri časa, a šoping je ozbiljna kategorija trošenja para - iskrena je Brena koja se jednom godišnje odlučuje na pravi ženski odmor bez porodice.

- U kafe-restoranu Stars&Bars 4. jula organizovana je proslava Dana nezavisnosti  SAD-a. Ujedno, upriličena je i zabava povodom desetogodišnjice restorana kojoj je prisustvovao i princ Albert sa suprugom, a tom prilikom malo je i zapevao. On  je veoma spontan i prirodan... Inače, ovde sam na odmoru sa svojim drugaricama pošto je Boki otputovao u London na Vimbldon, a deca hoće svoje društvo... Ovde smo mi išle u šoping, na kupanje, u šetnje, činile smo sve ono što rade ljudi na odmoru - priča popularna pevačica čiji je odmor ispunjen najrazličitijim sadržajima, ali ipak ne može da ga zamisli bez dobre muzike.

- U Sporting klubu pevaju svetske zvezde kao što su Rod Stjuart, Santana, Rijana, Elton Džon, Deep Purple, a u avgustu stiže nova ekipa koju čine Eros Ramacoti, Brajan Feri, Džo Koker... Šta reći, osim da je sve zaista prelepo - zaključuje slavna umetnica.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker