Viktor Troicki: Moj predah od svega

0
Dok se mnogi interesuju za njegov ljubavni status i istinu o navodnom raskidu sa Sunčicom Travicom, jedan od naših najboljih tenisera Viktor Troicki sjajno se provodi u slobodno vreme, a o ženama mudro ćuti
Viktor Troicki, foto: Ivan Dobričić, privatna arhiva
Viktor Troicki, foto: Ivan Dobričić, privatna arhiva

Ljubavni život jednog od naših najboljih tenisera, talentovanog Viktora Troickog (27), u poslednje vreme ponovo je u žiži interesovanja javnosti budući da je na beogradskom splavu Freestyler nedavno uslikan sa izvesnom Jasminom Stojić, navodnom vlasnicom, odnosno mladom naslednicom jednog hotela u Borči. Nedugo pre toga, u medije je procurela i informacija kako je definitivno raskinuo romansu sa fotomodelom iz Rume, atraktivnom Sunčicom Travicom (27), s kojom se već više puta svađao i obnavljao romansu.

Detalji iz njihovog ljubavnog dnevnika poslednji put su se na stranicama domaće štampe našli u aprilu ove godine kada je par s javnošću podelio fotografije iz akva parka Vet Vajld, u Orlandu. Tamo su napravili kratki predah pred Viktorov turnir u Monte Karlu, a Sunčica se potom vratila u Srbiju. Otada nije bilo vesti iz života ovog para, do pre nekoliko nedelja, kada se ponovo pronela vest da više nisu zajedno.

- Ne želim da govorim o svom emotivnom životu i ne volim kada se o tome piše - kaže Viktor za Story, a na našu konstataciju kako je jedini preostali slobodan teniser koji nije pred ženidbom, kratko je odgovorio: Rano mi je za to.

O tome da li je slobodan ili je u emotivnoj vezi, diskutovale su i devojke na poslednjem festivalu Exit koji je održan od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu budući da je zgodni sportista i te kako privlačio pažnju prisutnih. Iščekujući nastup Dejvida Gete, Viktor se sa svojom dvojicom najboljih prijatelja sjajno zabavljao u jednoj od mnogobrojnih kafanica na tvrđavi u kojoj ga je ugostio domaćin Exita Dušan Kovačević u društvu glumca Nenada Okanovića, Vuka Brajovića i blogera Milana Vučićevića poznatijeg kao Ničim izazvan.

Otud su se svi zajedno uputili na nastup najpopularnijih didžejeva današnjice gde se teniser sreo I sa atraktivnom voditeljkom Slagalice na RTS-u, Kristinom Radenković I sjajno do ranih jutarnjih sati zabavio u VIP Dance areni đuskajući uz planetarne hitove. Po njegovom sjajnom raspoloženju nije se moglo zaključiti da li je singl, na pauzi sa Sunčicom, je l’ mu teško zbog raskida, kao ni da li je uplovio u novu emotivnu priču. Viktor je ostao nedorečen, a srca mnogih devojaka i dalje u nedoumici…

- Prvi put sam u životu bio na Exitu i provod je bio vrhunski. Slušao sam Dejvida Getu i Stiva Anđela koga obožavam, a upoznali smo se prošle godine u Torontu i pravi je car. Zapamtio me je i primio me neposredno ispod svoje pozicije na bini Dance arene. Bilo mi je zaista sjajno na ovom festivalu i sve mi se mnogo svidelo - ističe Viktor koji trenutno boravi u srpskoj prestonici, na kratkoj pauzi od sportskih obaveza.

- U avgustu idem u Montreal i Sinsinati na turnire, a do tada ću učestvovati na nekoliko evropskih turnira, u Umagu i u Kicbilu. Zato sam sada nekoliko dana u Beogradu, uživam sa porodicom i prijateljima - rekao je za Story jedan od trenutno najpoželjnijih mladih sportista.  

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker