Stevan Anđelković na festivalu Kubana

0
Posle brojnih uspeha širom sveta, ali i u Srbiji, ovih dana stiglo je još jedno priznanje za čuvenu predstavu Emira Kusturice Vreme Cigana, koja će 1. avgusta otvoriti popularni muzički festival Kubana na Crnom Moru, u mestu Anapa.
Stevan Anđelković, foto: Promo
Stevan Anđelković, foto: Promo

Ovaj svojevrsni muzičko-scenski spektakl koji od premijere u Parizu ne prestaje da intrigira javnost ponovo će okupiti dobro poznatu ekipu koju, podsećamo, predvode Stevan Anđelković i Milica Todorović.

- To je izuzetno veliki, vrlo cenjen festival koji traje 7 dana i okuplja veliki broj umetnika iz čitavog sveta. Nama je pripala čast da ga otvorimo a znam da, pored ostalih, ove godine nasupaju i grupe Guano Apes i Prodigy - objašnjava Stevan.

Prema rečima organizatora, naš proslavljeni reditelj  je,ne samo ideoloski vođa, već i istinski otac tzv. Džipsi-panka koji na festival Kubana dovodi kompletan No Smoking Orchestra i čitavu ekipu predstave koja, naglašavaju, neće biti neka niskobudžetna festivalska verzija, već originalna, onakva kakvu je i ovdašnja publika videla u Sava Centru, od scenografije, preko kostima i rasvete do apsolutno svih učesnika.

Zahtevna i ozbiljna produkcija ove predstave upravo je razlog što ekipa put Rusije kreće četiri dana ranije, kako bi otvaranje festivala dočekali potpuno spremni.

- Zaista je čast i zadovoljstvo raditi sa Emirom, on je istinska svetska zvezda a sa druge strane je vrlo prijatan i otvoren čovek - kaže Stevan,  kome će ovo putovanje, između ostalog biti i prilika da napuni baterije za brojna gostovanja koja ga u narednom periodu očekuju budući da je njegov aktuelni singl Nije rano da se pije jedan od najslušanijih ovog leta.

Spot Nije rano da se pije možete pogledati ovde:

makonda-tracker