Pirs Brosnan: Srbijo, hvala na gostoprimstvu!

0
Nakon dva meseca boravka u našoj zemlji, slavni glumac srdačno se zahvalio našem narodu na gostoprimstvu i istakao da iz Beograda odlazi sa najlepšim utiscima.
Pirs Brosnan, foto: Story arhiva
Pirs Brosnan, foto: Story arhiva

Završetak dvomesečnog snimanja filma November man, koji je delimično producirao, a  u kom tumači i glavnu ulogu, Pirs Brosnan proslavio je velikom žurkom u jednom beogradskom klubu na Ušću.

Brosnan koji je svetsku slavu stekao igrajući Džejmsa Bonda, javno se zahvalio svim saradnicima i poželeo im sreću u daljem radu, a istakao je da iz Beograda odlazi sa najlepšim utiscima.

- Hvala svima na trudu da naš film uradimo najbolje što smo mogli. Srećan sam što smo završili u predviđenom roku, ali na filmu ima još puno posla. Srbijo, hvala ti na gostoprimstvu i vidimo se opet! Svima želim uspehe na ličnom i profesionalnom planu. Do premijere, bićemo u kontaktu -  rekao je Pirs obraćajući se stotinama saradnika.

Izuzetno raspoloženoj glumačkoj ekipi, kao i ostalim filmskim radnicima, nije se video umor na licu, iako su poslednje dve nedelje neretko snimali i po 16 sati dnevno.

U ovom filmu jedna od glavnih uloga pripala je Olgi Kirilenko, a učešće su uzeli i Lazar Ristovski i Dragan Marinković Maca pored nekolice manje poznatih glumaca iz regiona.

 

makonda-tracker