Gagi Đogani: Tukao me je Anabelin muž!

0
Gazmen Đogani tvrdi da je dobio batine od sadašnjeg muža svoje bivše supruge Andreja Atijasa.
Gagi Đogani, Foto: Luka Šarac
Gagi Đogani, Foto: Luka Šarac

Bivši suprug Anabele Bukve, Gagi Đogani, potukao se sa sadašnjim Anabelinim mužem Andrejem Atijasom.

To je u izjavi za Kurir ispričao upravo Gagi, o kojem su u subotu mediji napisali da je pretučen ispred zgrade u kojoj živi u jednom beogradskom naselju.

- Ne mogu više da ćutim. Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio. Andrej mi je pretio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim - rekao je Gagi.

On je dodao da se na Atijasovo insistiranje našao sa njim, a sadašnji suprug Anabele je došao u društvu nekolicine prijatelja.

Atijas je, kako prenosi dnevni list, odmah počeo da vređa Gagija i njegovu sadašnju devojku, koji su stajali ispred zgrade. Anabelin sadašnji muž udario je Gagija u glavu i u grudi, a onda mu je Đogani rekao da nema razloga za tuču, jer on nema ništa protiv njega i Anabele. Sarajlija se potom smirio i otišao.

Gagi je još rekao da ne želi više da priča na ovu temu kako ne bi dodatno uznemirio ćerke Ninu i Lunu koju ima iz braka sa Anabelom.

makonda-tracker