Ozi Ozborn: Zavisnost od droge i alkohola me je mogla uništiti

0
Poznati roker tvrdi da činjenica što je on preživeo zavisnosti od droge i alkohola, ne znači da ljudi treba da ignorišu stvar da je jedan mladi život nedavno izgubljen upravo zbog ovih poroka.
Ozi Ozborn, foto: BANG
Ozi Ozborn, foto: BANG

Potresen smrću talentovanog glumca Kerija Montita, koji je preminuo zbog smrtonosnog miksa droge i alkohola, frontmen grupe Black Sabath posavetovao je omladinu da se ne se ne upuštaju u koštac sa ovim porocima. Ozi priznaje da je imao tu sreću da se izvuče i prevaziđe svoju zavisnost, ali po njegovim rečima, taj proces je bio veoma naporan i dugotrajan i često nije uspešan.

- Ja sam prošao kroz sve to i preživeo sam. Ali sa druge strane, imam toliko prijatelja sa kojima sam se drogirao i oni su..svi mrtvi. Nemojte misliti da ako je Ozi prošao kroz sve to i mi ćemo lako. To ne ide tako – iskren je bio Ozi.

Poznati roker takođe priznaje da je jedan od razloga njegovog posezanja za porocima misao da ga one pokreću na kreativnost.

- Nekada sam mislio da ja jednostavno ne mogu da pišem pesme ili da nastupam bez droge ili pića. Sada mislim da je to obična gomila gluposti. Nisu mi potrebni ni alkohol ni droga da bih stvarao i dobro se zabavljao. Zavisnost me je za malo uništila – rekao je roker.

TAGOVI: 123poroci
makonda-tracker