Prvi glas od Kim Kardašijan posle porođaja

1
Kim se u svom blogu poverila fanovima i otkrila im koliko je oduševljena ulogom majke.
Kim Kardašijan, Foto: BANG
Kim Kardašijan, Foto: BANG

Kim Kardašijan je konačno spremna da priča o svojoj bebi, devojčici Nort Vest koja je sada stara već mesec dana. Tridesetdvogodišnja zvezda zabeležila je u svom blogu kako se oseća kao majka.

- Ovih nekoliko proteklih nedelja ispunjene su najuzbudljivijim iskustvom koje sam imala do sada u životu - rekla je Kim. - Vreme provodim kod kuće sa svojom porodicom i uživam u trenucima majčinstva. Čitala sam vaše poruke i želim svima da zahvalim na lepim i toplim željama. To mi mnogo znači. Zaista sam blagoslovljena sa porodicom i fanovima koji mi pružaju podršku u ovim predivnim momemtima.

Novopočena mama nije viđena u javnosti od rođenja svoje ćerke, već nazvane od milja, Nori. Malu Nort, koja se rodila nekoliko nedelja ranije Kim je odlučila da hrani na prirodan način.

- Dojenje zaista funkcioniše savršeno za Kim i bebu, već oseća posebnu vrstu povezanosti sa Nori - poverio se izvor blizak zvezdi za Us Weekly. - Beba je prelepa. Kim mi konstantno priča koliko je zabavna uloga majke. Ona i Kanje su zaista vrlo srećni.

makonda-tracker