Nikol Šerzinger usamljena posle raskida

0
Nakon raskida dugogodišnje veze sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, Nikol Šerzinger se oseća usamljeno. Ona se trenutno zbog posla nalazi u Londonu u kome nema prijatelja.
Nikol Šerzinger, foto: BANG
Nikol Šerzinger, foto: BANG

Otkako je raskinula dugogodišnju vezu sa Luisom Hamiltonom, pevačica priznaje da se zaista oseća usamljenom. Nikol otkriva kako u Londonu u kome boravi zbog snimanja emisije X Faktor nema prijatelje, a vreme provodi uglavnom sa svojim zaposlenima. 

- Ovde nemam nikoga, ni porodicu, čak ni prijatelje. Moj PR mi je najbolji prijatelj ovde. Radim sve vreme, ali sam ipak usamljena. Ponekad se podnesu neke žrtve, a ovde su se zaista svi potrudili da se prošle godine osećam kao kod kuće - rekla je pevačica nekadašnje grupe Pussycat Dolls'i dodavši da jeste teško, ali da su neke žrtve vredne toga.

Dok je bila u vezi sa Luisom Hamiltonom družila se uglavnom sa njim i njegovom porodicom, ali to više nije moguće.

- Ne uzimam slobodne dane jer, iskreno, ne znam šta bih radila. Zahvalna sam što imam posla. Ako nisam na snimanju, u studiju sam. Volim i da jedem dobru hranu, pa idem po raznim restoranima. A u izlaske, bukvalno, vodim asistenta i PR-a - rekla je Nikol nedavno.

Nikol će ove godine po drugi put učestvovati u emisiji X Faktor kao član žirija i tome se raduje. Ipak, odlučila je da više neće da živi u hotelu.

- Uskoro počinjem da tražim stan. Prošli put sam živela u apartmanu hotela, ali sada želim stan sa prozorima. Želim da nađem odgovarajuće mesto - rekla je Nikol kojoj ove godine izlazi drugi po redu solo album.

makonda-tracker