Hju Džekmen je opasan kada je gladan

0
Zvezda filma Vulverin drži se stroge dijete i fitnes programa kako bi ušao u formu za ovaj blokbaster.
Hju Džekmen, foto: Bang showbizz
Hju Džekmen, foto: Bang showbizz

Džekmenova supruga Debora Li Furnes veruje da je on najdisciplinovaniji čovek na svetu i da mu je njegova rigorozna dijeta u velikoj meri pomogla da uđe u lik Vulverina. 
Kada su ga pitali šta je prvo radio nakon što je završio sa snimanjem ovog i drugih X-Men fiilmova, Hju je odgovorio da mu je konačno laknulo.

- Jeo sam! O Bože, jeo sam neverovatnu količinu smeća. Jeo sam ogromnu količinu brze hrane – rekao je Hju.

Debora, koja se glumcu pridružila na crvenom tepihu dodala je da mora da prizna da je njen muž po malo zastrašujući kada je gladan

- Mislim da upravo tu nalazi svoj bes za ulogu. Ako ne dobije dobru hranu... zaista zastrašujuće! Strašan je kada je gladan. Bes u stilu Vulverina – dodavši da to zahteva puno disciplnine i da je ona sama svedok.

Hju ističe da ipak uživa u vežbama, iako se stalno žali.

- Uživam više nego ikad. Mislim da to što sam malo stariji samo pomaže sa likom, jer on je, kao, dvesta godina star. Ali da, na snimanju se stalno bunim. U četiri sata ujutru samo kukam... Užasan sam – rekao je glumac.


Australijskom paru su se na prikazivanju pridružile i druge zvezde filma: Famke Jansen, Tao Okamoto, Rila Fukušima, režiser Džejms Mangold i drugi.

makonda-tracker