Dejvid Bekam zvezda TV emisije za decu

0
Nekadašnja fudbalska zvezda, Dejvid Bekam, odlučio je da prenese svoje sportske veštine na nove generacije. Bivši fudbaler će tako biti zvezda novog, nedeljnog programa Skaj Sport-a, čiji je cilj da inspiriše mlade britance da se bave sportom.
Bekam, foto: Bang showbiz
Bekam, foto: Bang showbiz

Bekam će zajedno sa Olimpijskom atletičarkom Džesikom Enis-Hil snimiti seriju sportskih časova kao deo nove emisije Game Changers, koja kreće sa emitovanjem 17. avgusta. 

- Moja ambicija je da još više inspirišem mlade ljude da učestvuju u sportskim aktivnostima. Veoma sam uzbuđen da budem u sjajnoj ekipi sportista koji će raditi emisiju, kao i da sarađujem sa Skaj Sport-om, koji ima viziju da to ostvari - navodi Dejvid.

Dečji program će voditi sprinter Daren Kembel i voditelj Di Doerti, zajedno sa Paraolimpijskim kapitenom ragbi ekipe, Stivom Braunom.U emisiji će učestvovati i zvezde iznanađenja kako bi pomogli deci i davali intervjue pred publikom u studiju.

Dejvid, koji sa svojom suprugom Viktorijom ima sinove Bruklina, Romea i Kruza, kao i dvogodišnju ćerku Harper, nedavno je otkrio svoju želju da počne da se bavi trenerskim poslom.

- Voleo bih da podučavam svoju ćerku. To je jedini menažerski posao kojim bih se bavio jer ne volim ljudima da naređujem – šaljivo je izjavio Dejvid.

Emisija Game Changers će se emitovati svake subote, od 9. ujutru, na kanalu Sky Sport.

 

makonda-tracker