Vlado Georgiev: Spreman za nove pobede

0
Otkako je napustio Vojnomedicinsku akademiju gde je zbog pucanja plućne maramice hitno operisan, pop pevač Vlado Georgiev na duhovit način opisuje kako je i na kućnom lečenju zadržao neke navike iz bolnice
foto: Stor y press
foto: Stor y press

Nakon što je 24. juna zbog pucanja plućne maramice hitno operisan na Vojnomedicinskoj akademiji, pop pevač Vlado Georgiev (37) brzo se oporavio i posle nedelju dana napustio bolnicu. U međuvremenu se na kućnom lečenju potpuno oporavio i nastavio sa ranije planiranim aktivnostima. Iako retko kad za medije govori o svom privatnom životu, otkako se razboleo, Vlado je sve detalje sa lečenja, pa čak i svoje  fotografije iz bolničke sobe, kačio na društvenu mrežu Twitter. Ni tom prilikom nije mu nedostajao njegov prepoznatljiv pozitivan i vedar duh, pa je tako na komičan način objašnjavao šta mu se dešavalo tokom boravka u bolnici.

- Izdominirao sam na rendgenu, očekujem vrhunske rezultate, samo je jedna od rečenica koje je napisao. Imam taj latentni sado-mazo momenat, prošetao bih do VMA - dodao je nešto kasnije. Kao čovek koji je navikao da po ceo dan bude aktivan, Georgievu je teško palo ležanje u bolnici kao i mirovanje kod kuće, pa je jedva dočekao da izađe napolje i uživa u društvu prijatelja. S obzirom na to da je navikao da poštuje bolnička pravila, bioritam mu se promenio, pa se 2. jula na duhovit način obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama:

- Naravno da sam budan od 7.30, navik’o čovek na vizitu, ali nisam više u bolnici… Iako je bio jedan od omiljenih pacijenata na klinici, Georgiev je jedva dočekao da stigne kući, odmori se i nastavi sa uobičajenim svakodnevnim obavezama. Inače, Vlado je početkom leta promovisao svoj novi album Daljina. Kako je navikao da svako leto provodi u rodnom Heceg Novom sa porodicom, najverovatnije će i ovog avgusta boraviti na Crnogorskom primorju. Jedan od naših najpopularnijih pevača poznat je i kao veliki hedonista, a uživanje na moru u društvu prijatelja uvek je bila njegov omiljeni način da provede svoje slobodno vreme.

 

Piše: Ksenija Konić

 

makonda-tracker