Tanja Savić: Rano je za treće dete

0
Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević 30. juna upriličili su krštenje svog mlađeg sina Đorđa koji je istog dana proslavio i prvi rođendan, a svečanoj ceremoniji u hramu Svetog Vasilija Ostroškog najviše se radovao njihov stariji naslednik Maksim
Foto: Luka Šarac i Vladimir Šporčić
Foto: Luka Šarac i Vladimir Šporčić

Otkako se početkom godine vratila iz Australije, pevačica Tanja Savić (28) tražila je idealan trenutak za krštenje svog mlađeg sina Đorđa koje je želela da upriliči baš u Beogradu. Na kraju, ona i njen suprug Dušan  Jovančević (33) odlučili su da to bude 30. juna na dečakov prvi rođendan. Ceremonija je obavljena u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, nedaleko od doma u kom stanuju, a gosti su počeli da se okupljaju oko 15 i 30 časova.

- Presrećna sam jer se krstio moj mlađi sin, a proslavili smo mu i prvi rođendan. Oduvek sam želela da se to desi baš u hramu Svetog Vasilija Ostroškog, gde smo i priredili svečanu ceremoniju – kaže ponosna mama čiji se stariji mezimac izuzetno radovao bratovljevom krštenju. Sve vreme je skakutao i hrlio tati u naručje da bi se po ulasku u crkvu pretvorio u mirnog trogodišnjaka koji pažljivo sluša liturgiju.

- Maksim se radovao što ga sređujem za zabavu. Bio je oduševljen partyjem koji se organizuje i sve vreme je skakao od sreće. Svestan je svega što se događalo, dok je Đorđe još mali da bi spoznao šta smo mu zapravo organizovali – ističe lepa crnka i priseća se drugog porođaja u Australiji pre tačno godinu dana koji nije protekao ni približno jednostavno kao prvi.

- Bilo je to teže iskustvo, ali sve je to normalno i podnošljivo za jednu ženu – sigurna je Tanja koja je starijeg sina na svet donela pre tri godine, takođe u Zemlji kengura.

- Kada ih gledam, poželim da imam mnogo dece ili barem još jedno. Možda baš ćerku... Ali, teško je uskladiti posao i majčinstvo pa zato smatram da je još rano za treću bebu – iskrena je dama čarobnog glasa koja je na intimnu ceremoniju krštenja pozvala i nekoliko najbližih prijatelja iz estradnog sveta. U crkvu su tako neposredno pred Đorđevo krštenje pristigli folk pevači Saša Kapor i Stevan Anđelković, a zbog kašnjenja aviona iz inostranstva, na krštenje nije stigla Tanjina prijateljica Milica Todorović. Obred je obavljen i u prisustvu pevačicine porodice koja je za ovu priliku doputovala iz rodnog Radinca kraj Smedereva.

- Moja porodica je prva stigla na krštenje i srećna sam zbog toga. Nakon tog svečanog čina u crkvi, otišli smo u restoran sa igraonicom i lepo smo se družili – kaže Savićeva čiji je mezimac Đorđe pre samog svečanog obreda puzio po crkvi. Preslatkom mališanu kumovao je Tanjin klavijaturista i prijatelj Darko Tomić.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker