Liv Tajler: Najzdraviji odnos imam sa sinom

0
Tridesetšestogodišnja glumica, majka devetogodišnjeg Majla, iz braka sa bivšim mužem, uživa u čvrstoj vezi koju ima sa svojim sinom i kako navodi, stalno uči od njega.
Liv Tajler, Bang showbiz
Liv Tajler, Bang showbiz

Liv Tajler otkila je da je najzdraviji odnos, koji je ikada imala sa bilo kojom muškom osobom, upravo onaj koji ostvaruje sa svojim sinom.

-  Imati sina je ogromna stvar za mene. To je najčvršći, najzdraviji i najtrajniji odnos koji sam imala ikada u životu sa nekim muškarcem. Majlo traži od mene samo da mu napravim doručak, da ga vodim u školu i čitam pred spavanje – najprostije stvari koje deca žele. Nije mu ni malo bitno da li sam filmska zvezda ili bilo šta drugo. Tako puno učim od njega - ističe glumica. 

Liv je kao dete odrasala samo uz svoju majku, Bebe Buel, a svog oca, poznatog pevača benda Aeorosmit - Stivena Tajlera upoznala je tek sa osam godina. Ona smatra da je takvo odrastanje samo učinilo snažnijom u kasnijim odnosima sa muškim posetiocima.

-  Odrastala sam uz ženu, svoju majku. To me je učinilo neverovatno jakom i otpornom osobom. Uvek sam bila sposobna da sama izdržavam i sebe i svoju porodicu. Muškarci su za mene uvek bila nekakva misterija. Oni su gosti, samo posećuju moj život. Uvek se iznenadim kada je neki od njih u okolini – zaključila je glumica.

makonda-tracker