Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović: Nova veza posle raskida

3
Nakon što je pre više od pola godine prekinula vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, atraktivna odbojkašica Maja Ognjenović uplovila je u romansu sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem

Iako je u jednom trenutku njihova ljubav ličila na pravu bajku, sportsko-emotivni par odbojkašica Maja Ognjenović (28) i košarkaš Miloš Teodosić (26) rastali su se krajem prošle godine ostavljajući iza sebe poslednju nadu o pomirenju. Od trenutka kada su se 2008. godine upoznali i zavoleli, uspevali su da nadomeste česta odsustva i udaljenost, ali u jednom trenutku njihov odnos nije mogao da podnese još jedan kompromis, pa su odlučili da se rastanu.

Mediji su nakon raskida slavnog sportistu dovodili u vezu i sa manekenkom Jelenom Kuveljić koja je dospela u žižu interesovanja javnosti kao navodni razlog zbog koga su golman Partizana Vladimir Stojković i njegova supruga Bojana bili na korak od razvoda.

O Majinom emotivnom životu nakon raskida znalo se vrlo malo, ili ni toliko, sve do prošle nedelje kada je odbojkašica viđena u prestoničkom restoranu Zapata i to sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem (36). Novopečeni par proveo je ugodno popodne u lokalu, a nisu se obazirali na poglede drugih gostiju, već su se opušteno držali za ruke i obasipali jedno drugo poljupcima.

- Zbog svega što se u prethodnim mesecima dešavalo u mom životu, ni sada ne želim ništa da komentarišem. Nadam se da me razumete - rekla je Maja za Story ne želeći da otkrije detalje svoje romanse sa Ikodinovićem. Odbojkašica nikada nije krila reči hvale za voljenog sportistu, a kada sa svojim drugaricama boravi u prestonici čest je gost i Danilove kafane Tako je suđeno na Novom Beogradu, gde uživa u provodu do kasno u noć. S obzirom na to da još ne želi da komentariše svoj odnos sa bivšim mužem Nataše Bekvalac, verovatno prepuštaju vremenu da pokaže koliko je njihova veza jaka. A odgovore na pitanja da li je ova romansa kratkog daha ili će bivši sportista i odbojkaška reprezentativka jedno u drugom prepoznati istinske emotivne partnere, doneće leto koje je pred nama.

 

Piše: Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker