Sanja Dimitrijević snimila svoj prvi singl

0
Sanja Dimitrijević, koju pamtimo po učešću u Prvom glasu Srbije objaviće svoj prvi singl pod nazivom La fiesta.
Sanja Dimitrijević
Sanja Dimitrijević

Autor Sanjinog singla je grčki muzičar George Sabanis. Ovog poznatog Grka mlada pevačica je upoznala u Atini, a ubrzo nakon toga i sam Sabanis je izrazio želju da sarađuje sa njom.

- Saradnja sa grčkim kompozitorom i pevačem se naizgled desila sasvim slučajno, mada ja danas verujem da je sve to ipak bilo suđeno jer su se sve kockice nekako poklopile u isto vreme. Definitivno verujem da se u životu sve dešava s’ razlogom.

Aranžman su radili grčki producenti Hristos Avdelas i Hristos Soumka, inače producenti Sabanisovog najnovijeg albuma i na obostrano zadovoljstvo naša saradnja će biti nastavljena. Tekst su pisali mladi i talentovani tekstopisci iz Crne Gore, Vanja Radovanović i Boris Vuksanović. – izjavila je Sanja Dimitrijević i dodavši kako smatra da će ova pesma postati letnji hit.

Takav je i sam naziv  La fiesta (u prevodu: slavlje, žurka) kao I tekst pesme. Tema numere govori kako u nekim životnim trenucima treba ostaviti sve brige za sutra, prepustiti se lepim emocijama i uživati u lepom dok smo još mlad.

Za svoj singl prvenac, Sanja je snimila i video spot, koji će biti objavljen početkom naredne nedelje, baš kad i sama pesma. U video spotu će se pojaviti  i mladi glumac Aleksandar Filimonović.

makonda-tracker