Devojka zvezde serije Glee: Molim vas za privatnost

0
Nakon vesti da je tridesetjednogodišnji glumac pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru, mnoge slavne ličnosti su putem tvitera izrazila svoju nevericu što su morali da se oproste od jednog talentovanog mladića, ali i saučešće njegovoj porodici i devojci, k
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Putem društvenih mreža, slavne ličnosti poput Selene Gomez, Džon Stamos, Elen, Olivija Njutn Džon i Gvinet Paltrou izrazile su žalost za Korijem Montit, koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru.

- Ovo stvarno boli. Volim te Kori, počivaj u miru. Moje misli i molitve su sa tobom i tvojom porodicom – napisala je Selena Gomez pored fotografije na kojoj je u Korijevom zagrljaju na dodeli Kid's Choice Awards-a, 2001. godine.

- Kori je bio talentovan mladić. Moje srce je slomljeno zbog Lee i cele postave serije Glee – napisala je na tviter profilu Gvinet.

Skrhkana bolom, Korijeva devojka Lea i dalje je u neverici zbog iznenadne smrti njenog dvogodišnjeg dečka, te moli medije da poštuju njenu privatnost. Prema navodima časopisa Hollywood Life, Lea je histerična i uopšte ne razume šta se događa.

Kori i Lea su se upoznali na snimanju serije Glee, u kojoj su takođe bili par.

makonda-tracker