Nemanja Nikolić uživa u osmehu svoje princeze

Od kako su postali roditelji male Nikoline, popularni pevač Nemanja Nikolić i njegova supruga Slađana ne mogu da zamisle ni jedan trenutak bez nje, a najviše uživaju da posmatraju kako se njihova princeza iz dana u dan menja
0
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Od kao su krajem marta uplovili u najvažnije životne uloge roditelja, popularni pevač Nemanja Nikolić i njegova supruga Slađana, prevodilac za italijanski jezik, uživaju u svakom novom danu sa svojom ćerkicom Nikolinom. Dvadesetdevetogodišnja Slađana porodila se u porodilištu Narodni Front prirodnim putem, a kada je ugledala oči svoje ćerkice, njenoj sreći nije bilo kraja.
- Kada sam došla u porodilište, bila sam potpuno spremna na sve, jer sam bila odlično pripremljena. Porodila sam se prirodnim putem uz epiduralnu anesteziju i na svet donela devojčicu tešku tri kilograma i dugačku pedeset centimetara. Kada sam shvatila da se sve dobro završilo i privila bebu u naručje, mojoj sreći nije bilo kraja – kaže Slađana.
Nemanja je bio presrećan kada je čuo da je dobio ćerku i da se Slađana oseća dobro posle porođaja, pa je zajedno sa kolegom iz Zvezda Granda, Stevanom Anđelkovićem, slavio celu noć. Dolazak novog člana unjihov  dom u Zemunu bio je mali šok za nove roditelja, ali se Nemanja vrlo brzo prilagodio i potpuno posvetio najvažnijem članu porodice Nikolić.
- Prvo veče kada su Slađana i Nikolina došle kući, bilo mi je malo teško jer nisam znao šta mi sad tu treba da radimo. Vrlo brzo smo se privikli na nespavanje, jer smo i ja i moja supruga pohađali školu roditeljstva u porodilištu. Ime Nikolina, koje smo dali našoj princezi, izabrala je Slađana, a ja sam to prihvatio bez pogovora jer se slaže uz naše prezime. Uz to, i moja krsna slava je Sveti Nikola, pa se sve tako uklopilo – priča Nemanja, koji već sada ne može da zamisli svoj život bez svoje ćerkice.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker