Toni Cetinski: Strasni poljupci!

1
Nedavno je za Story magazin izjavio da se nada da postoji prava devojka za njega, a sada je Toni Cetinski još jednom potvrdio da neretko živi stihove koje peva. On je ovoga puta nastupio u budvanskoj diskoteci Top Hill, a u jednom trenutku se spustio u publiku
Toni Cetinski, Top Hill foto
Toni Cetinski, Top Hill foto

Toni Cetinski je održao koncert u budvanskoj diskoteci Top Hill, pred 3000 ljudi, među kojima su dame i zaljubljeni parovi bili u većem broju. Atmosfera tokom koncerta bila je posebna, jer su svi kao jedan pevali neke od njegovih najvećih hitova.

Vrhunac večeri usledio je kada se Toni, na oduševljenje svih prisutnih spustio u publiku i otpevao pesmu od Lusio Dala Caruso i na taj način sve koji su bili oko njega ostavio je bez daha.

Njegov prodor u publiku ostaće najviše upamćen zbog toga što je tom prilikom poljubio Dubravku Dujak, devojku o kojoj je Story već pisao kao Tonijevoj novoj izabranici.

Nakon što je u aprilu ove godine okončao jednogodišnju romansu sa Sandrom Mulvaj iz Opatije, mediji su pevača doveli u vezu sa Dubravkom Dujak, rođenom Vinkovčankom i magistrom ekonomije.

makonda-tracker