Na nadgrobnoj ploči Vitni Hjuston: Uvek ću te voleti

0
Zvezda, ikona muzičke industrije, Vitni Hjuston tragično je preminula u februaru 2012. godine, a prošle nedelje je na njenom grobnom mestu podignut spomenik na kojem su napisane reči njene najpoznatije pesme.
Vitni Hjuston, Foto: Getty Images
Vitni Hjuston, Foto: Getty Images

I will always love you (Uvek ću te voleti), reči su koje krase spomenik jedne od najvoljenijih pevačica svih vremena. Na nadgrobnoj ploči u obliku suze, pored reči, isklesano je i srce koje predstavlja večnu ljubav koju će porodica, prijatelji i brojni obožavaoci gajiti prema Vitni zauvek. Grobna ploča se nalazi na groblju Fairview u Vestfildu u Nju Džersiju, gde je Vitni sahranjena pored svog oca.

Vitnina pesma I will always love you napisana je i prvi put izvedena od strane kantri pevačice Doli Parton, ali je ova pesma postala sinonim za Vitni, nakon što ju je snimila za muziku za film Telohranitelj iz 1992. godine. Vitni je svojom verzijom pesme osvojila dva Gremija i prodala preko dvanaest miliona kopija širom sveta.

Ova predivna balada je izvođena od strane mnogobrojnih izvođača u čast tragično preminule pevačice. Pamtimo emotivno izvođenje ove pesme Dženifer Hadson, koja je noć nakon smrti pevačice izvela ovu pesmu na ceremoniji dodela Gremi nagrada, 2012. godine, dok ju je Bijonse uključila u svoju listu pesama koju izvodi na svojoj turneji Mrs. Carter Show World tour.

Prisetite se sjajnog nastupa Dženifer Hadson:

makonda-tracker