Pink nikada nije želela da ima decu!

0
Zvezda hita So what ranije je bila prestrašena samom pomisli da osnuje porodicu sa svojim mužem Kerijem Hartom, ali sada kada par ima dvogodišnju ćerkicu Vilou, Pink priznaje da njen život nikada nije bio lepši.
Pink, Foto: Getty Images
Pink, Foto: Getty Images

Za australijski magazin GQ, Pink je izjavila da ona u mladosti nikada nije ni pomišljala da želi da se oproba u ulozi majke.

- Ja zaista nisam želela da imam decu. Bila sam prestravljena tom činjenicom da ja postanem majka. Odnos koji sam ja imala sa svojom majkom je nekada bio jako naporan i često buran. Ali, moj muž je uvek želeo da se okušamo u roditeljstvu i to smo i uradili. Sada imam potpuno drugi doživljaj cele situacije i zaista mislim da je ovaj čin nešto najvažnije što smo ikada u radili. Sada mogu ćerkici da pevam po ceo dan smešne pesmice i njoj se to sviđa! Ona me ne osuđuje i mislim da je to jedina osoba koja ne prosuđuje moje postupke – izjavila je Pink.

Otkako je postala majka, tridesetrogodišnja pevačica se smirila u svim aspektima njenog života. Poznata po ludim noćnim provodima, Pink sada pronalazi zadovoljstva u maženju i provođenju vremena sa ćerkom.

- Ja sam i dalje po malo luda, i dalje znam da se dobro provodim i i dalje sam ja-ja. Ali kad se probudim i započnem dan sa maženjem, mislim da mi je to najlepši deo dana – rekla je Pink.

Takođe, Pink navodi da je njena majka presećna što je Pink postala majka devojčice,  pošto smatra da ću jedino na taj način moći da razumem njene strepnje i strahove tokom njenog odrastanja.

- Moja majka je toliko srećna što sam dobila devojčicu, pošto smatra da ću sada tek razumeti šta je ona sve prošla sa mnom. Verovatno ću onda morati da sačekam da ona postane tinejdžer – našalila se Pink.

 

makonda-tracker