Jelena Karleuša: Bio mi je potreban odmor od mržnje i zla

3
Plavokosa zvezda Jelena Karleuša govori o tome kako je sa suprugom Duškom Tošićem izabrala najbolji način da se opusti, zaboravi naporan period koji je iza nje i prikupi snagu za nove radne poduhvate.
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Privatna arhiva
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Privatna arhiva

Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (34) ne prestaje da intrigira javnost. I kada ne daje intervjue i ne istupa u javnosti, njena stranica na društvenoj mreži Tvitter koja broji blizu 70.000 followera posećena je zbog oštrih stavova koje iznosi. Neki je podržavaju, drugi osporavaju, a iako su mnogi mislili da će nakratko povući ručnu i skloniti se iz javnosti, ona radi upravo suprotno. Spojila je lepo i korisno te nakon obavljenog poslovnog angažmana u Budvi svoje slobodno vreme provodila je sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem (28), i prijateljima na luksuznoj jahti.

Kako plavokosa zvezda kaže, beg u morsko plavetnilo i druženje sa bliskim ljudima i publikom, reprogramirali su njen iscrpljeni organizam i vratili joj neophodnu energiju.

- Održala sam svoj prvi nastup posle velikog koncerta na Ušću i zbog medijske hajke, bila sam pod popriličnim stresom. Ali, kada su mi organizatori nastupa u budvanskom Trokaderu javili da su sve rezervacije planule za samo dva sata, shvatila sam kako se narod uvek stavlja na stranu istine i onoga ko je napadnut bez razloga. Bila je to još jedna noć za pamćenje sa mojom vernom publikom - ističe pevačica koja je kratki predah na primorju iskoristila i za odmor sa suprugom dok su im ćerke Atina (4) i Nika (3) ostale sa bakom Divnom u Beogradu.

- Duško je bio veoma uznemiren zbog ružnih i neistinitih napisa, pa se maksimalno trudi da me zaštiti od svega... Tako smo odvojili vreme za nas dvoje i dan nakon koncerta, zajedno s njegovim klupskim drugovima, isplovili smo brodom i uživali u prelepoj obali Crnogorskog primorja. Kupali smo se daleko od ljudi, ronili, vozili skutere... Uživali smo u zalasku sunca na pučini, uz ribu i belo vino...

Prija mi more, miris prirode, a njene čudesne boje me opuštaju. Potreban mi je odmor, da ćutim, gledam zalazak sunca, meditiram... Daleko od loših ljudi, zla, mržnje... – kaže plavokosa zvezda koja posle punjenja baterija na moru krupnim koracima grabi ka budućnosti.

- Uskoro krećem na veliku turneju i moram biti spremna da mojoj publici pružim 200 odsto sebe. Turneja Viva la diva obići će sve velike gradove u regionu, a zatim slede Amerika i Australija. U planu je i da uskoro izdam novi singl s kojim krećem u osvajanje novih ciljeva u karijeri - zaključuje JK.

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker