Toni Cetinski: Još se nadam da postoji ona prava

0
Pop muzičar Toni Cetinski opisuje prirodu svog odnosa sa magistrom ekonomije Dubravkom Dujak i priznaje kako još nije spreman za ozbiljnu vezu, ali ipak veruje da će mu se desiti ljubav za ceo život.
Toni Cetinski, Foto: Matea Smolčić, Story press
Toni Cetinski, Foto: Matea Smolčić, Story press

Izgleda da pop zvezda Toni Cetinski (44) uistinu živi sve ljubavne stihove svojih pesama koji ponekad i prejudiciraju dešavanja u njegovom emotivnom životu. Nakon što je u aprilu ove godine okončao jednogodišnju romansu sa Sandrom Mulvaj iz Opatije, mediji su pevača doveli u vezu sa Dubravkom Dujak (29), rođenom Vinkovčankom i magistrom ekonomije. Tonijeva nova izabranica pojavila se neposredno nakon što je objavio novu pesmu čiji stihovi glase: Jednom u životu dođe ta, koja ljubi tebe takvoga, izbriše ti usnama poraze na grudima... A da li je ta prava možda uspešna Dubravka?

- Nije još došla ta neka, ali nadam se da postoji i da će doći. Moje najbolje prijateljice i žene uopšte, ispunjene su bajkovitošću i maštaju o svom princu na belom konju. Priznale to ili ne, siguran sam da sve veruju u jednog pravog koji postoji samo za njih, pa se i ja još nadam da postoji jedna prava za mene koja će se pojaviti u mom životu i stvarno me voleti, onako istinski, do kraja života – otkriva pevač, ali ne otpisuje ni mogućnost da će baš lepa Vinkovčanka istinski osvojiti njegovo srce.

- Dubravka je predivna devojka i odlična osoba. Nedavno smo se upoznali i počeli sa druženjem, ali mediji kao da su članovi moje porodice, pa žele da me što pre ponovo ožene. (Smeh) Dvadeset godina bio sam u ozbiljnim vezama, pre nekoliko meseci okončao sam jednu od godinu dana, pa još nisam spreman na takvu vrstu emotivnog odnosa. Potrebno mi je malo odmora. Sa Dubravkom sam pre nekoliko nedelja otišao na kolače, kafu i tada su nastale naše zajedničke fotografije. Nadam se da će doći dan kada ću moći da kažem kako kraj sebe imam onu pravu, a da li će to biti Dubravka ili neka druga, zaista ne znam – iskren je pevač koji je nedavno odlučio da reši jedan veliki problem. Naime, zbog viška kilograma podvrgao se liposukciji.

- Na ovaj potez odlučio sam se zbog viška kilograma koji su se nagomilali tokom mog oporavka nakon povrede članka. Dok nisam došao kod doktora Milojevića, inače mog drugara iz detinjstva, nisam ni naslućivao da sve veći broj muškaraca bira liposukciju kao način da se reši prekomerne težine. Nakon razgovora s njim, odličio sam se na ovaj zahvat i na kraju sve je prošlo u najboljem redu. Iza sebe imam dva braka i dve trudnoće, tako da sam  dobro prošao. (Smeh) Sada se odlično osećam, vodim računa o ishrani i redovno vežbam da se kilogrami ne bi vratili – govori pevač koji s nestrpljenjem iščekuje 23. novembar i koncert u Kombank areni.

- Prethodni koncert bio je sa filharmonijom i to je bio poseban program, dok će predstojeći biti posvećen starim i novim pesmama. Drago mi je što je novi album odlično prihvaćen u celom regionu. Uspeli smo da nađemo slobodan termin za nastup u Beogradu i radujem se novom druženju sa publikom – kaže Toni.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker