Dženifer Lopez: Živela sam kao beskućnica

0
Osim fotografija na kojima je pokazala da izgleda savršeno i sa 43 godine, zanosna latinoamerička glumica i pevačica za novo izdanje magazina W otkrila je detalje iz svog života pre nego što je dostigla svetsku slavu.
Dženifer Lopez, foto: W Magazine
Dženifer Lopez, foto: W Magazine

Editorijal je sniman u njujorškoj četvrti Bronks, u kojoj je Dženifer i odrasla. Pevačica je tom prilikom otkrila detalje o svom životu pre nego što je dostigla svetsku slavu, te izjavila da je neka od najlošijih sećanja vezuju upravo za Bronks, pa joj je bilo dosta teško da snima na tom mestu.
- Poslednji put bila sam ovde kad su mi roditelji rekli da se rastaju nakon 33 godine braka. Mislim da je to razlog zašto sam ovako nervozna – izjavila je Lopezova tokom snimanja. 


Iako je danas jako uspešna u svetu šoubiznisa, otkrila je da joj počeci nisu bili nimalo lagani. 
- Otišla sam od kuće jer roditelji nisu podupirali moju želju da budem plesačica. Živela sam kao beskućnica, spavala sam u plesnom studiju u kojem sam po cele dane trenirala - rekla je Džej Lo.
Za naslovnicu avgustovskog broja W magazina Dženifer je pozirala u mrežastoj haljini, dok joj grudi pokrivaju detalji od perja. Pokazala je da i sa 43 godine izgleda zanosno i seksi.

makonda-tracker