Naike Bokan i Stefan Babović: Ljubav ponovo cveta

1
Iako se tokom dve godine koliko su fudbaler Stefan Babović i manekenka i modni fotograf Naike Bokan bili razdvojeni spekulisalo s kojim je sve devojkama sportista bio u vezi, njih dvoje još jednom su dali šansu svojoj romansi čiji je plod sinčić Milija
Naike Bokan i Stefan Babović, foto: Sever Zolak
Naike Bokan i Stefan Babović, foto: Sever Zolak

Sudbonosna ljubav manekenke i modnog fotografa Naike Bokan (29) i fudbalera Stefana Babovića (26) još jednom je pobedila test sudbine jer je ovaj par nakon dve godine razdvojenosti nedavno opet obnovio vezu. I ranije su se često razdvajali i jedno drugom opet vraćali, ali poslednji prekid romanse kroz medije ozvaničen je i Stefanovim intervjuom za magazin Story u kojem je prošle godine otkrio u kakvim je odnosima sa majkom svog sina Milije, koja iz prethodne veze ima devetogodišnju ćerku.

- Nikada nije bilo problema u našoj komunikaciji jer dete mora da ima oba roditelja. To je najbitnije. Život je dvosmerna ulica. Sin nije rođen u bračnoj zajednici, tako da među nama nema nikakvih zakonskih poteškoća. U suprotnom, kada je dete rođeno u braku, može doći do problema između partnera, što kod nas nije slučaj. Savršeno usklađujemo obaveze oko sina, a Naike i ja smo u super odnosima – istakao je Stefan u vreme dok su ga mediji spajali sa bivšom misicom Milicom Jelić, što je on takođe oštro demantovao za Story.

- Milicu poznajem, izuzetno je dobra, lepa i kvalitetna devojka koja zaista vredi i krivo mi je što su je povezali sa mnom u tabloidima jer stvarno nije istina da smo zajedno. Ne volim kada neke osobe dovode u vezu sa mnom a da me ne pitaju da li je to tačno i tako prave problem i meni i drugima. Zato je odgovor o mom emotivnom statusu koji pokušavam da držim daleko od javnosti, kratak: No comment – istakao je Babović koji je u međuvremenu doveden u vezu i sa manekenkom Draganom Džajić s kojom je uslikan tokom odmora u Grčkoj. Društvo su im tada pravili bračni partneri Bojana i Vladimir Stojković, ali Dragana i Stefan nikada nisu potvrdili  ovu vezu. Nedavno je, međutim, odjeknula vest da je Džajićeva raskinula sa Babovićem i otpočela vezu sa Mihailom Šaulićem, sinom folk pevača Šabana Šaulića. Stefan se u međuvremenu pomirio sa Naike s kojom je prošle nedelje zajedno sa  sinom otputovao na porodični odmor na Kapri. Par će život nastaviti u Španiji gde Stefan poslednju sezonu provodi u dresu Saragose. Sinu biznismena Milije Babovića veliki podstrek u karijeri daje veza sa Bokanovom od koje se razišao kada je njihov sin imao samo deset meseci. Ipak, otac trogodišnjeg Milije Juniora s ponosom ističe da njegov sinčić više liči na mamu.

- Karakterno liči na mene iz perioda ranog detinjstva. Ima previše energije, stalno jurca, ne dozvoljava da bilo koga drugog zagrlim, ljubomoran je i hoće da sam samo njemu posvećen. Fizički je sve pokupio na majku: belu put, plavu kosicu... Temperamentan je i ne može da ga čuva četvoro ljudi. Kad ga čuvam celog dana, uveče padnem u krevet kao pokošen. Teško da ljubav prema sinu mogu da uporedim sa bilo čim na ovom svetu jer mi je prvo dete, muško, i još je rođen na očev rođendan. On mi zna žicu, zove me tatica i ume da me otopi. Ne kaže se za džabe da se deca rađaju sa fakultetom i od mene dobija šta god poželi. Prvo je izgovorio reč tata – opisao je Stefan.

Nikola Rumenić

makonda-tracker