The Frajle koncertom zatvaraju Naxi plažu 2013

0
Svečano zatvaranje Naxi plaže 2013 ispred Ušće Shopping centra održaće se 14. jula od 20 časova dodelom Naxi palme, nakon čega će The Frajle održati veliki koncert.
foto: Promo
foto: Promo

Svečano zatvaranje Naxi plaže 2013 obeležiće dodela Naxi palme, prestižnog priznanja koje Naxi radio treću godinu za redom dodeljuje za najlepšu pesmu u protekloj godini, na osnovu glasova slušalaca. 

Ove godine, u glasanju koje je trajalo od 20. maja do 20. juna na oficijalnoj Facebook stranici Naxi radija, najveće simpatije publike osvojio je ženski kvartet The Frajle sa numerom Fina.

14. jula u 20 časova Naxi palma će biti svečano uručena ovim talentovanim umetnicama, nakon čega će šarmante Novosađanke pokrenuti Beograđane i zajedno sa njima zaigrati vojvođanski tango.

Mara, Jela, Nata i Nena otpevaće pobedničku pesmu Fina, ali i mnoge druge sa prvog albuma, simbolično nazvan Naš prvi album sa putovanja.

U tropskoj atmosferi Naxi plaže, The Frajle će nas podsetiti koliko je važno reći Ich liebe dich, lupkaće snažno Štiklicama, napraviće Ljubavni napitak i svima se ušunjati u najlepše uspomene koje će nastati upravo te večeri na svečanom zatvaranju najlepše plaže u novom centru grada, Naxi plaže 2013.

 

makonda-tracker