Novak Đoković: Svetski džet set donirao 1,2 miliona funti na humanitarnoj večeri

U prisustvu slavnih glumaca, sportista, kao i kraljevske porodice, Fondacija Novaka Đokovića upriličila je u londonskom Raundahausu humanitarno veče, de je za ugroženu decu širom sveta i Srbije, kao i izgradnju objekata Školica života sakupljeno 1,2 miliona fu
0
1 / 19 Foto: Getty

Brojne predstavnike svetskog džet seta dočekali domačini veleri, Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić, koja je blistala u kreaciji Oskara de la Rente.

Poznati gosti su se na aukciji nadmetali u dobrotvorne svrhe, a među brojnim ponuđenim predmetim i dragocenostima našli su se i boravak u društvu holivudskih zvezda Goldi Hon i Kejt Hadson na najlepšoj jahti 2010.godine, potpisana gitara Ronija Vuda i sedmodnevni odmor na ostrvu Neker, privatnom posedu Ser Ričarda Bransona na britanskim Devičanskim Ostrvima. Sam Novak je kupio gitaru čuvenog Stonsa.

Među zvanicama našli su se Ser Ričard Branson, Džerard Batler, gitarista Stonsa Roni Vud, Erin O'Konor, Džeremi Piven, Džonatan Ros, Tim Henman, Met Belami, Naomi Kembel, Boris Beker i Goldi Hon, vojvojtkinja od Jorka i globalni ambasador NDF, Sara Ferguson i mnogi drugi, koji su do svečane sale prošetali zeleno-belim tepihom.

- Veoma sam srećan što su večeras ovde sa mnom moja porodica i prijatelji koji pružaju podršku humanitarnom radu koji je blizak mom srcu. Fondacija se trudi da stvori bolje uslove za odrastanje mališana u Srbiji, želimo da ih ohrabrimo i da im damo krila da ostvare svoje snove. Uz pomoć plemenitih ljudi, naša vizija je da doprinesemo pozitivnim promenama u životima mnoge dece širom sveta - rekao je u gostima prvi teniser sveta.

makonda-tracker