Košarkaš Derik Rouz u Srbiji!

0
Jedan od najpoznatijih plejmejkera, igrač NBA lige, član Čikago Bulsa, stigao je u prestonicu Srbije u okviru akcije kompanije Adidas.
Derik Rouz, promo foto
Derik Rouz, promo foto

Američki košarkaš, Derik Rouz, MVP igrač 2011. godine, posetio je Beograd u sklopu turneje na kojoj je promoter poznatog brenda Adidas. Žarko Paspalj, potpredsednik Olimpjskog komiteta Srbije, kao i brojni obožavatelji okupili su se na beogradskom aerodoromu, kako bi dočekali slavnog košarkaša.

- Znao sam da imam fanove, ali baš da ih ovoliko u Srbiji! Drago mi je da vidim sve ove ljude – rekao je Rouz, koji je zbog povrede ligamenata propustio celu prethodnu sezonu.

Derik priznaje da će oporavak biti jako naporan, ali da je siguran da će, kada se vrati u formu, Čikago Bulsi osvojiti titulu!

Inače, Derik od naših košarkaša poznaje Vlade Divca, Predraga Stojakovića i Vladimira Radmanovića, koji je sa Rouzom bio u klubu prošle sezone. Međutim, pored košarke, poznati košarkaš je otkrio da je kao mali trenirao i tenis.

- Imao sam priliku da gledam Đokovića u finalu Vimbldona. Trenirao sam kao klinac tenis, ali nisam bio dovoljno dobar. Novakova želja da bude prvi i da bude najbolji inspiriše me da radim na sebi više i  jače – rekao je Rouz.

makonda-tracker