Adrijana Čortan pokazala novog dečka

0
Poznata voditeljka Adrijana Čortan prvi put je javno promovisala svog dečka Nemanju, sa kojim je ovog vikenda došla na otvaranje novog beogradkog fensi splava Lasta. Na događaj je pohrlio i veliki broj drugih selebritija, među kojima i Sergej Trifunović, Miloš
Adrijana Čortan, splav Lasta foto
Adrijana Čortan, splav Lasta foto

Lepa voditeljka i bivša ljubav Željka Joksimovića, maltene od  raskida sa poznatim pevačem u javnosti nije bila primećena sa jačom polovinom. Tako da je ovo na neki način bila zvanična promocija nove ljubavi, za koju nam je, dok su zajedno đuskali uz vesele haus melodije, rekla da se zove Nemanja.

Na otvaranje novog eksluzvnog mesta za izlazak u Beogradu, ujedno i prvog haus splava u starom delu grada, odnosno sa beogradske strane Save, dobro su se provodili i naš proslavljeni glumac Sergej Trifunović, koji je čavrljao sa Igorom Mikljom, poznatim sportskim novinarom i nekadašnjim urednikom Trećeg kanala. 

Na Lasti su se lepo zabavili i jedan od najboljih evropskih košarkaša, naš as Miloš Teodosić, kao i Nađa ex Models i Prljavi inspektor Blaža, koji nije propustio priliku da se slika sa atraktivnim hostesama, glumac Srđan Timarov, voditelj Miloš Milovanović, Sani Armani i drugi.

makonda-tracker