Četvrti Story & Naxi Savršen vikend

0
Magazin Story & Naxi radio zajedno sa prijateljima projekta Renault, Avon, Esensa, Di Luna Sangria i Idea-om pozivaju vas na poslednje ovogodišnje druženje na Story & Naxi Savršenom vikendu. Posetioci Ade Ciganlije i kafea Koketa, koji se nalazi na Mak

Svi oni koji neće biti u prilici da dođu na Adu i posete Story & Naxi kutak dešavanja će uživo moći da prate putem emisije “Savršen vikend” na Naxi radiju koju će voditi urednica Story magazina Beba Dragić i voditelj Dejan Avramović.

Pred posetiocima će i ovog dana kao i prethodnih vikenda biti mnogo izbora koji će im upotpuniti sunčani vikend i učiniti ga savršenim. Dame će moći da isprobaju novu kozmetiku i šminku ili da urade manikir u Avon kutku. Svi zainteresovani će moći da se uživaju u relaksirajućim masažama, osvežavajućim napitcima za rehidrataciju kao i da odrede tip kože i dobiju savet za pravilnu negu tokom letnjih meseci od Esensa stručnjaka. Poseban užitak posetiocima pružiće vinarija Čoka svojim slatkim vinom Di Luna Sangria. Pored interesantnih kutaka pogled i znatiželju posetilaca mamiće novi model Renault kompanije, Renault Captur, koji će i ovog vikenda biti izložen ispred kafića gde će svi zainteresovani moći da ga pogledaju i da zakažu test vožnju.

Posetioce očekuju brojna iznenađenja, vežbanje, manikir, nagradne igre, saveti za zdrav život, pokloni i još mnogo toga što će učiniti da i ovaj Story & Naxi vikend bude savršen.

 

makonda-tracker