Rekonstrukcija Ženski fond vas poziva na RADOST LUDOST 4!

0
Manifestacija će se održati u subotu 6. jula, od 19-22h u uličnoj galeriji - Čavketovo Sokače, Terazije 27

Tradicionalno početkom leta, već četvrti put u organizaciji  Rekonstrukcije Ženski fond, održava se RADOST LUDOST, manifestacija koja kreira javne prostore za razmenu, druženje, solidarne akcije i umrežavanje. Ove godine neobuzdano ćemo se radovati i ludovati u ULIČNOJ GALERIJI, oživljenom gradskom prolazu koji će ugostiti raznolike umetničke prakse.

 

RADOST LUDOST 4 nudi celovečernje druženje sa umetnicima i umetnicama, obećava publici javnu probu hora, upoznavanje sa letnjim hitovima mlade kantautorske snage, đuskanje uz bezbrižni DJ pult. Program će otvoriti hor PROBA svojim nastupom – zajedničkom javnom probom ljubavnih i aktivističkih pesama.

 

Rekonstrukcija Ženski fond podržava ženski aktivizam, ali i promoviše savremeno žensko stvaralaštvo.

 

Predstaviće se autorski projekat  Ane Dubljević i Milana  Markovića  performansom IDEMO ISPOČETKA.

 

Muzički deo programa otvara zvezda ženske kantautorske beogradske scene, Ana Ćurčin, a nastavlja ga harizmatična DJ Mečkica.

 

Kao i na svakoj prethodnoj RADOSTI LUDOSTI, predstavlja se i savremena vizuelna umetnička scena -  posetiteljke i posetioci će imati priliku da vide slike Jelene Jelače-Dnevnik kretanja i skulpture Ane Đorđević. Primenjena umetnica Natalija Laptošević će održati mini radionicu origamija i naučiti nas kako se prave veliki i mali ždralovi.

 

 

Neke od radova ovih umetnica moći ćete da kupite ili poručite.

 

 

RADOST LUDOST podržava s ponosom izložbu Ulične galerije EMAEMAEMA + SRETAN BOR i predstavlja je i svojoj publici kao sastavni deo programa.

 

 

 
TAGOVI: 123izložba
makonda-tracker