Severina Vučković: Voljena uz dva najbitnija muškarca

0
Pop zvezda Severina Vučković iskoristila je predah od brojnih koncerata za višesatno uživanje u kafiću svog verenika Milana Popovića gde su zajedno uživali u igrarijama sa sinom Aleksandrom
Severina Vučković, Foto: Vladimir Šporčić
Severina Vučković, Foto: Vladimir Šporčić

Čini se kako više ništa ne može da naruši sreću i zadovoljstvo koje oseća regionalna pop zvezda Severina Vučković (41). To se vidi i na novim fotografijama koje su nastale ispred popularnog kafića Moda na Vračaru koji je u vlasništvu pevačicinog verenika, poznatog biznismena Milana Popovića (47). Fotograf magazina Story uslikao ih je kada su zajedno sa sinom Aleksandrom, posle nekoliko sati provedenih u pomenutom kafiću, krenuli na ručak u porodični dom koji se nalazi u istoj ulici. Koliko su oboje brižni roditelji, videlo se sve vreme dok su ponosno šetali sa svojim mališanom.

- Aleksandar je pola na mene, a pola na svog tatu, ali mislim da je ipak nekako svoj i poseban – rekla je Severina prošle nedelje za Story opisujući fizičke i mentalne karakteristike svog šesnaestomesečnog naslednika. U međuvremenu, iz Beograda se zaputila za Hrvatsku gde je prisustvovala izložbi svog prijatelja, slovenačkog  umetnika Tomaža Pandura, a pošto nije bila u Zagrebu kada je njen saradnik otvorio izložbu u Kući za umetnost i ljude Lauba, splitska pevačica došla je da je naknadno pogleda. Inače, život atraktivne umetnice poslednjih meseci odvija se na relaciji Beograd – Zagreb, a agenda joj je ispunjena i brojnim nastupima pa malog Aleksandra Popovića najčešće čuva njegov otac Milan. Tako je bilo i proteklog vikenda kada je zgodna pevačica održala nastup za pamćenje na jezeru Modrac u Tuzli.  

- Srećna sam što sam ovde i ovaj koncert mi je veoma značajan, kao i druženje sa svim fanovima u koncertnoj areni jezera Modrac. Kada je reč o albumu, radili smo ga tri meseca, ali ja sam te pesme znala i pre tri godine – rekla je Severina u tuzlanskom prigradskom naselju, a pred prepunu koncertnu arenu izašla je u crvenoj haljinici.

- Split sam ostavila kao šlag na torti ili bolje rečeno višnju na šlagu i biće to poslednji koncert na ovoj turneji. Sada me 29. juna čeka Dubrovnik gde pevam povodom ulaska Hrvatske u Evropsku uniju. Presrećna sam jer će se taj koncert prenositi i na televiziji pa će i gledaoci ispred malih ekrana moći da vide šou Dobro došao u klub i dožive bajku ispričanu u četiri čina. Sigurna sam da su svi koji su bili prisutni na mom koncertu te noći lepo sanjali – istakla je Severina za Story i otkrila da će se najverovatnije odmarati negde na Jadranu, kao i da će njen Milan pilotirati do željene morske destinacije. Ipak, odlučila je da odmor upotpuni i krstarenjem Milanovom jahtom na koje će krenuti čim joj to prve poslovne obaveze dozvole.

Nikola Rumenić

makonda-tracker