Toni Cetinski: Ponovo zaljubljen

0
Posle dva propala braka i veze koju je okončao u aprilu, pop pevač Toni Cetinski odnedavno ima novu ljubav. Reč je o petnaest godina mlađoj Dubravki Dujak od koje se muzičar u poslednje vreme ne razdvaja
Toni Cetinski, foto: Dražen Kokorić
Toni Cetinski, foto: Dražen Kokorić

Iako je, kako je hrvatski Story prvi objavio, pop pevač Toni Cetinski (44) u aprilu okončao devetomesečnu vezu sa Sandrom Mulvaj iz Opatije, čini se kako nije mogao dugo da bude sam. Naime, krajem maja, na rođendanskoj proslavi svog prijatelja i saradnika, upoznao je Dubravku Dujak (29) rođenu Vinkovčanku i magistra ekonomije, a kako otkriva izvor blizak ovom paru, među njima se dogodila ljubav na prvi pogled. Tokom poslednjih mesec dana, Toni i Dubravka su nerazdvojni, zaljubljeni i srećni. Premda se još kriju od očiju javnosti, često se zajedno mogu videti na atraktivnim lokacijama u hrvatskoj prestonici. Tako su prošlog ponedeljka viđeni kako ispijaju jutarnju kafu u popularnom zagrebačkom kafiću Velvet, nakon čega su otišli na kolače u poslastičarnicu Torte i to u Kaptol centru, gde su se sve vreme zaljubljeno gledali i držali za ruke, sve dok nisu ugledali fotografa hrvatskog izdanja magazina Story. Nakon toga odmah su se razdvojili da bi samo nekoliko minuta kasnije Toni pozvao Dubravku telefonom kako bi se našli ispred Kaptol centra. Dubravka je potom ušla u pevačev novi automobil koji je on nedavno zamenio za motor, a onda su se zajedno odvezli u nepoznatom pravcu.

Ni Toni ni Dubravka nisu želeli da komentarišu svoju ljubavnu vezu, ali i ovoga puta slike su rekle više od hiljadu reči, pa se čini da je poznati muzičar srećniji nego ikada. Nakon što je nedavno priznao kako se podvrgao liposukciji da bi izgledao bolje i otklonio tromost, njegovi poznanici ipak smatraju da je za njegov dobar izgled i osmeh na licu zaslužna petnaest godina mlađa atraktivna devojka plave kose, izuzetne linije i izrazito bujnih grudi. I dok je iza Dubravke tek nekoliko mladalačkih veza, Toni se razvodio čak dva puta. Iz prvog braka s Antonelom Butigan ima sina Kristijana (15), a iz drugog, sa menadžerkom Ivanom Nobilo, od koje se razveo u martu prošle godine, ćerkicu Piju (4). S Antonelom održava korektne odnose zbog naslednika, a s Ivanom je ostao veliki prijatelj i nakon razvoda. Osim što imaju ćerkicu, zajedno poseduju i agenciju Nobilo i Cetinski. Koliko je njihov odnos blizak, svedoči i činjenica kako je Ivana u društvu svog novog dečka, odbojkaša Dejana Laninovića, poslednjeg dana maja došla na proslavu Tonijevog 44. rođendana.

- Verujem u zajedništvo dvoje ljudi koje se zasniva na obostranoj sreći i zadovoljstvu. Pa sve dok traje... Nemam ništa protiv tradicije i poštujem je, ali u dobroj vezi možeš da budeš i ako ona nije formalna – istakao je prošle jeseni Cetinski i tako kao da je naslutio da i nakon dva propala braka i nekoliko ozbiljnijih ljubavnih veza još nije izgubio veru u ljubav, a nju je sada ponovno pronašao sa mladom Dubravkom Dujak. 

 

 

makonda-tracker