Mila Kunis i Ešton Kučer: Bračni put u svemir

0
Holivudski lepotan Ešton Kučer broji dane do razvoda od nekadašnje supruge Demi Mur, kako bi sadašnju izabranicu Milu Kunis odveo pred oltar, a potom i na medeni mesec u vasionu
Mila Kunis i Ešton Kučer, Foto: Guliver
Mila Kunis i Ešton Kučer, Foto: Guliver

Slavni holivudski par Mila Kunis (29) i Ešton Kučer (35) uskoro će svoju jednogodišnju vezu moći da krunišu brakom jer je, kako svedoče njihovi bliski prijatelji, pitanje dana kada će glumac i zvanično dobiti razvod od svoje bivše drage Demi Mur (50). Mučna brakorazvodna parnica koja je trajala više od godinu dana napokon je završena, a Ešton će svojoj i dalje zvaničnoj supruzi morati da ispati 18 miliona dolara zbog toga što ju je, kako ona tvrdi, prevario sa izvesnom Sarom Lil u San Dijegu.

S obzirom na to da više ne postoje prepreke njihovoj ljubavi, Mila i Ešton sve užurbanije pripremaju venčanje. Holivudski par odnedavno živi u Londonu gde Mila snima film Jupiter Ascending i potpuno su oduševljeni Engleskom pa, kako piše Daily Star, žele da otpočnu  bračni život i osnuju porodicu baš na ovom mestu. Njihova veza za samo nekoliko meseci brzo je napredovala, pa je tako Mila prilikom njihove posete engleskoj prestonici krajem maja upoznala Eštona sa svojim roditeljima Elvirom i Markom. Svetski mediji prenose kako su srećni ljubavnici skromni i da neće organizovati veliku svadbenu ceremoniju, već, naprotiv, žele intimnu proslavu u krugu porodice i najbližih prijatelja koju će najverovatnije upriličiti na nekoj od plaža Sen Tropea. Ipak, njihovo bračno putovanje biće i više nego ekskluzivno i egzotično. Naime, partneri planiraju da se kao muž i žena pridruže 68 - Mile High Clubu, a reč je o prvom komercijalnom letu u svemir koji organizuje Ričard Brenson i kompanija Virgin.

- Ešton je već ranije rezervisao svoje mesto na letu u svemir na vasionskom brodu Virgin’s SpaceShip. A samo jednom prilikom otkrio je svojoj dragoj kako će i ona biti kraj njega i da je to njihov medeni mesec - kaže za The Sun izvor blizak paru - kaže za The Sun izvor blizak paru.

Već šest stotina putnika bukiralo je svoje mesto na ovom letu, a rezervacija jednog sedišta košta 124. 000 funti. Svoje mesto već su obezbedili Džastin Biber, Rasel Brend i genije fizike Stiven Hoking, a ko zna, možda će obeležavanje Eštonovog drugog braka sa lepom Milom na nultoj gravitaciji doneti sreću njihovom bračnom životu.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker